Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nikola Gacesa cel mai eficient timișorean la Ploiești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
01.02.2014

Unul dintre jucătorii aduși de BC Timișoara pe parcursul sezonului, Nikola Gacesa a oferit cea mai eficientă prestație a echipei în meciul cu CSU Asesoft Ploiești. Baschetbalistul ce măsoară 2.05m a strâns un indice de 22 de unități în cele 45 de minute în care s-a aflat pe parchet.

Acest indice crescut al eficienței a venit în urma celor 17 puncte, celor 7 recuperări și celor 3 pase decisive. Sârbul a avut o mână fierbinte de la mare distanță, marcând 3 din 4 aruncări de după semicercul de 3 puncte. La două puncte a marcat 2 din 5 pentru un procentaj de 40% iar de la libere 4 din 5 pentru 80% procentaj. Gacesa a mai avut și o minge pierdută și una câștigată.

În acest sezon Nikola Gacesa a evoluat în 5 partide în LNBM. Este pentru a doua oară însă când trece de minim 20 de unități la eficiență, în meciul cu Pitești ajungând la 30. Mediile sale în aceste partide sunt unele excelente, 14.8 puncte, 6.4 recuperări și 1.4 pase decisive.

foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!