Stiri

Nikola Jokic a câștigat duelul de „Moș Nikolae” cu Nikola Vucevic (Video)

Eduard Popa

Eduard Popa
06.12.2018

nikola jokic nikola vucevic

Denver Nuggets a câștigat în deplasare un meci extrem de disputat în compania celor de la Orlando Magic, scor 124-118.

Partida a început cu Paul Millsap în prim plan, care a marcat două coșuri de 3 puncte. Răspunsul a venit din partea lui Aaron Gordon, care a marcat 13 puncte în primul sfert. Denver Nuggets a jucat apoi mult pick & roll, iar abilitatea lui Jokic de a juca atât ca cel care pune blocajul cât și ca pasator i-a pus în dificultate pe gazde. Magic a răspuns însă prin neobositul Nikola Vucevic, iar la pauză Denver conducea doar 56-54.

Repriza a doua a început cu Orlando „on fire”, care a înscris 8/11 de la 3 puncte, dintre care patru înscrise de Evan Fournier. Denver a răspuns cu un run de 15-7 pe finalul sfertului al treilea, cu Jamaal Murray în prim plan (24 de puncte după 36 de minute). Denver a dominat debutul sfertului 4, dar Magic a răspuns prin Jonathan Isaac. După mai multe ratări de la 3 puncte, Terrence Ross a reușit coșul egalizator. Murray a ratat lovitura care ar fi adus victoria în timpul regulamentar, iar la 112-112 cele două echipe au intrat în prelungiri. Acolo, însă, Orlando Magic nu a mai rezistat ritmului impus de Denver și a pierdut 124-118.

Duelul dintre Orlando Magic și Denver Nuggets a rezervat și un duel între doi pivoți care poartă numele „Nikola” și în mod normal nu au cum să rateze All Star Game-ul din acest an. Sârbul Nikola Jokic a încheiat partida aproape de triple-double, cu 12 puncte, 8 recuperări și 13 pase decisive, în timp ce muntenegreanul Vucevic a adunat 24 de puncte, 15 recuperări și 4 pase decisive. Jamaal Murray a fost însă cel mai bun marcator, cu 31 de puncte și 8 pase decisive, Paul Millsap a mai contribuit pentru învingători cu 18 puncte și 8 recuperări. De partea cealaltă, Evan Fournier a strâns 26 de puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive, în timp ce Aaron Gordon a marcat 19 puncte, cu 6 recuperări și 5 pase decisive.

După acest meci, Denver Nuggets păstrează întâietatea în Conferința de Vest, cu 17 victorii și 7 înfrângeri, în timp ce Orlando este pe 7 în Est, cu 12 victorii și 13 înfrângeri.

*foto: nba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!