Stiri

Nikola Jokic, triple-double și coșul victoriei în partida cu Miami Heat (Video)

Eduard Popa

Eduard Popa
09.01.2019

nikola jokic triple double

Denver Nuggets a reușit o victorie în partida din deplasare, cu Miami Heat, scor 103-99, iar Nikola Jokic a fost principalul artizan al reușitei echipei din Colorado.

Pivotul sârb a reușit al patrulea triple-double din actualul sezon, fiind absolut dominant împotriva trupei din Florida, cu 29 de puncte, 11 recuperări și 10 pase decisive. Mai mult, „Joker”-ul a reușit și lovitura decisivă împotriva celor de la Heat, cu 3 secunde rămase de jucat, când a înscris un floater imposibil pe pătrundere, în ciuda opoziției defensivei adverse.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/XMUBQ2nDEz8" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Denver Nuggets venea după ce cu o seară înainte suferise o înfrângere destul de dură pe terenul lui Houston Rockets și avea nevoie de victorie pentru a-și păstra primul loc în Vest. De partea cealaltă, Miami Heat venea după o înfrângere neașteptată în fața lui Atlanta Hawks, scor 82-106 și trebuia să obțină o victorie întrucât se luptă la playoff în Conferința de Est.

După un prim sfert în care Denver Nuggets a dominat (24-18), Miami Heat s-a dezlănțuit în a doua perioadă și grație unei apărări beton în care Erik Spoelstra a apelat chiar și la zonă, cei de la Miami au redresat situația pe tabelă (52-49). Cu toate acestea, Nuggets s-a folosit de cele 15 recuperări ofensive, dar și de jocul mai bun colectiv (32 pase decisive) și a întors soarta meciului.

Pe lângă Jokic, s-au mai remarcat Jamal Murray (18 puncte, 6 pase decisive, 4 recuperări), Trey Lyles (15 puncte), Paul Millsap (12 puncte, 9 recuperări, 4 pase decisive) și Torrey Craig (11 puncte, 16 recuperări). De partea cealaltă, șapte jucători au fost în „double-digits”, cu Dion Waiters în postura de cel mai bun marcator (15 puncte). Veteranul Dwyane Wade a înscris 10 puncte, cu 6 pase decisive.

După această partidă Denver păstrează fotoliul de lider în Vest, cu 27 de victorii și 12 înfrângeri, în timp ce Miami Heat a adunat un bilanț de 19-20 și se află pe locul șase în Est.

*foto: msn.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!