Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nikola Pesakovic: „Sper să arătăm tărie de caracter și să depășim Piteștiul, pentru a ne asigura un loc mai bun”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
31.03.2019

SCM Timișoara și BCMU FC Argeș Pitești se întâlnesc luni, de la ora 18:00, într-o partidă contând pentru etapa a 9-a din Grupa Roșie a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Cele două echipe sunt la egalitate, cu câte 31 de puncte, pe locurile 6 și 5, cu două runde rămase din faza a doua a sezonului regulat. Nikola Pesakovic, fundașul timișorenilor, a prefațat acest duel.  

„Este unul dintre cele mai importante meciuri. Este esențial să-l câștigăm pentru a prinde locul al cincilea. Am început foarte bine faza Top 6, după care am pierdut forma bună, dar sper să arătăm tărie de caracter și să depășim Piteștiul, pentru a ne asigura un loc mai bun în perspectiva playoff-ului. Mi-ar plăcea să vină mulți spectatori, precum la meciurile cu Clujul și Oradea. Cu ajutorul lor, sunt sigur că putem câștiga”, a declarat Nikola Pesakovic.

Fundașul sârb a fost al doilea marcator al echipei antrenate de Cristian Bota în meciul tur din Grupa Roșie, cu 14 puncte. Atunci piteștenii s-au impus acasă cu 86-85.

Nikola Pesakovic este la primul sezon în România. Jucătorul de 27 de ani a evoluat în 22 de meciuri în Liga Națională de Baschet Masculin. Are medii de 9,5 puncte, 1,8 recuperări, 2,6 pase decisive, 1,5 mingi pierdute și o intercepție, cu 7.7 eficiență în 20:34 minute.

Partida dintre SCM Timișoara și BCMU FC Argeș Pitești se dispută luni, de la ora 18:00, la Sala Constantin Jude. Meciul va fi transmis pe Digi Sport 4.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!