Stiri Liga I Masculin

Nikola Siladji: „Într-adevăr la Iași sunt probleme financiare”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.11.2016

Nikola Siladji în perioada când evolua la Gaz Metan Mediaș (foto: Vlad Filipaș)

CS Politehnica Iași nu traversează cea mai bună perioadă din puncte de vedere financiar. Clubul ieșean nu și-a remunerat jucătorii în acest început de sezon, iar aceștia se află într-o situație delicată. Contactat de Total Baschet, Nikola Siladji a vorbit despre situația echipei la care a ajuns în această vară. Pivotul sârb spune că nu și-a salariul primit până acest moment, insă echipa a primit promisiuni că lucrurile vor intra pe un făgaș normal începând cu săptămâna viitoare:

„Într-adevăr la Iași sunt probleme financiare, iar pentru mine și întreaga echipă acest lucru este foarte greu. Până în acest moment nu am primit un salariu întreg, dar trebuie să spun că astăzi (14.11) am avut o întâlnire și am primit prosmisiuni că până lunea viitoare vom primi pe care îi câștigăm noi aici.”

Pivotul sârb, care a mai evoluat în România la Gaz Metan Mediaș, este destul de tranșant și spune că nu-i rămâne altceva de făcut decât să părăsească echipă în cazul în care situația financiară nu se va debloca:

„Dacă situația cu banii nu se va schimba, voi părăsi acest club.”

Chiar dacă nu s-a mai confruntat cu o asemenea problemă până acum, Nikola Siladji este optimist și speră că promisiunile conducătorilor clubului ieșean se vor concretiza, iar echipa își va putea relua munca:

„Nu am mai întâlnit o astfel de situație în cariera mea, dar cum am mai spus, sper că până lunea viitoare ne vom primi toate salariile și ne vom continua munca normal.”

Nikola Siladji, 24 de ani, a mai evoluat până acum BKK Radnicki Beograd, KK Vrsac, MAFC, Atomeromu SE și Mladost. În sezonul petrecut la Gaz Metan Mediaș, sârbul a bifat 21 de partide în Liga Națională de Baschet Masculin, unde a avut medii statistice de 8.6 puncte și 3.4 recuperări în 21 de partide jucate.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!