Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nikola Siladji despre confruntarea cu Energia: „Va fi un meci greu”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
22.12.2014

Gaz Metan se deplasează în ultima etapă a turului pe terenul celor de le Energia Tg. Jiu, într-un meci ce contează pentru etapa a 13-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Jucătorul oaspeților, Nikola Siladji a vorbit despre această confruntare și spune că adversarul de marți este foarte experimentat.

„Va fi un meci greu. Poate că ei nu au cea mai bună formă acum, dar ei au o echipă excelentă cu jucători excelenţi. O echipă foarte experimentată cu jucători străini foarte buni. În meciul cu Timba am jucat groaznic, dar uneori vine o zi ca aceea. Dacă vom juca așa cum știm să jucăm, vom avea șanse să câștigăm.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!