Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nikola Vasojevic, încântat de revenirea la BC Timișoara

Marius Petri

Marius Petri
03.01.2014

BC Timișoara s-a reunit acum câteva zile pentru a pregăti meciurile cu CSM Oradea din Cupa României și confruntările din returul campionatului. În cadrul unei conferințe de presă desfășurată astăzi, cea mai nouă achiziție a timișorenilor, Nikola Vasojevic, a acordat declarații presei, mărturisind că un telefon venit de la Dragan Petricevic l-a convins să revină la formația de pe Bega:

“Sunt foarte fericit că am revenit la Timișoara, unde am ajuns în finala Cupei acum cinci ani. Când Dragan Petricevic m-a sunat, nu am stat pe gânduri și am decis să mă reîntorc aici. În ceea ce privește acest colectiv nou, cunosc câțiva jucători de dinainte, e o echipă bună și tânără care are în componență și baschetbaliști mai experimentați. Cred că dacă vom munci ne vom îndeplini obiectivul și vom ajunge în play-off.”

Fundașul speră ca echipa actuală să repete rezultatele foarte bune de acum câțiva ani, însă este conștient că Timișoara va avea două înfruntări foarte grele în Cupă:

“Nu știu dacă vom reuși să repetăm performanța de pe vremea când am jucat aici prima oară, însă promit că vom munci foarte mult și că vom fi agresivi și sper să avem rezultate bune.

Știu că Oradea a jucat în EuroChallenge, că au o echipă organizată, cu jucători valoroși și un antrenor bun. Sunt puternici, dar am încredere în echipa mea și sper că vom reuși să le ținem piept.”

Primul meci al “dublei” din sferturile Cupei României dintre CSM Oradea și BC Timișoara va avea loc miercuri în Arena Antonio Alexe din Oradea începând cu ora 19:45, iar returul se va disputa patru zile mai târziu, la Timișoara.

*sursă foto: cosmin-dan.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!