Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nikola Vasojevic face parte din lotul BC Timișoara pentru meciul cu Gaz Metan Mediaş

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
21.12.2013

Fără a face un anunț prealabil, BC Timișoara l-a legitimat pe sârbul Nikola Vasojevic , jucător care a mai fost în lotul bănățenilor în sezonul 2008-2009, când echipa se numai Elba Timişoara. Acesta a fost pur și simplu introdus pe foaia de joc cu Gaz Metan Mediaş din ultima etapă a turului Ligii Naționale.

Sârbul de 27 de ani, 195cm și 88kg evoluează pe poziția 2. În lotul actual al BC Timișoara pe acestă poziție evolua Vladimir Panic, cel care nu apare trecut pe foaia de joc pentru meciul de la Mediaş. O eventuală înlocuire a acestuia ar fi surprinzătoare, având în vedere contribuția sa importantă în angrenajul echipei de-a lungul sezonului. Panic a avut o medie de 16,2 puncte pe meci în cele 11 partide jucate.

Vasojevic a venit de la echipa bosniacă Capljina unde anul acesta a vut o medie de 11,1 puncte marcate, 2,8 recuperări și 4,3 pase decisive în  8 meciuri. Pe vremea când evolua pentru BC Timișoara, el a reușea numai 6.5 puncte și 1.6 recuperări pe meci.

De la plecarea sa până la acesta revenire, Vasojevic a mai trecut pe la KG 06 Kragujevac, Borac Cacak PVSK Panonpauer - Ungaria, Rosa Radom și Anwil Wloclawek - Polonia. 

 

*sursa foto: www.naszkosz.enbiej.pl

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!