Stiri Cupa României Masculin

Niksa Bavcevic: „În retur o să fie un joc deschis oricărui rezultat”

Noémi Csiki

Noémi Csiki
27.09.2014

Niksa Bavcevic, antrenorul Stelei, a declarat următoarele în urma partidei cu BC Mureș, contând pentru optimile de finală ale Cupei României:

 Sunt mulțumit de rezultat,  avem un handicap mult mai mic decât cum am jucat. Felicit Mureșul, au meritat victoria. În retur o să fie un joc deschis oricărui rezultat,  dar să nu uităm că acea partidă va începe cu 4-0 pentru Mureș. Nu sunt mulțumit de aruncările în acest joc, am ratat foarte mult. Sunt mulțumit în schimb numărul de recuperări, dar din păcate nu le-am transformat în puncte. Nu am jucat destul de repede. S-a văzut că ambele echipe sunt la început de drum. 

Scorul întâlnirii dintre BC Mureș și Steaua CSM Eximbank a fost 68-64, urmând ca formațiile să decidă calificarea în data de 30 septembrie, la București.

Sursa: bcmures.com

Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!