Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Niksa Bavcevic: "După reacția oamenilor, mi-am dat seama că nu am ratat sezonul la Cluj"

Paul Olar

Paul Olar
16.12.2013

"U"-BT Mobitelco i-a stricat debutul lui Niksa Bavcevic pe banca Stelei CSM Eximbank București, grupare ce a fost înfrântă cu scorul de 79-74.

Într-o declarație acordată după terminarea partidei, tehnicianul croat amintit mai sus a explicat eșecul repurtat tocmai împotriva fostei sale formații.

"Întorcându-mă aici am văzut câteva fețe familiare și după reacția oamenilor, mi-am dat seama că nu am ratat sezonul la Cluj. Vreau să mulțumesc publicului ce m-a primit cu brațele deschise, deoarece am realizat că am făcut o treabă bună în sezonul trecut. Sunt mulțumit de joc, baschetbaliștii au reacționat. Chiar și așa, am fost dominați la recuperare și pase decisive, mult prea puțin ca să câștigi un astfel de joc.  Am arătat combativitate, am alergat mult, însă am făcut numeroase greșeli pe final. De asemenea, am avut atitudinea potrivită și sper să progresăm în partidele următoare."

*Foto: Andor Marton

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    gresit...
    Sala a aplaudat prezenta lui pe alta banca decat cea a gazdelor! Acestea au fost comentariile...in tribuna!

    cu 10 ani în urmă (17.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!