Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Noi prestații la înălțime pentru Aleksandar Vuletic și Nemanja Petrovic

Paul Olar

Paul Olar
12.10.2013

Concordia Chiajna a bifat în această seară a treia înfrângere la rând, trupa lui Vladimir Lucic pierzânf fără drept de apel în fața lui "U"-BT Mobitelco, scor 77-105. A fost o nouă confruntare în care sârbii Nemanja Petrovic și Aleksandar Vuletic au ieșit la rampă.

Primul a petrecut pe parchet 38:09 minute și a fost liderul amfitrionilor la puncte marcate și eficiență. Fundașul a avut 9/11 din interiorul semicercului și 6/7 de la libere, pentru un total de 24 de puncte. Petrovic (foto) a mai pasat decisiv în 7 rânduri și a recuperat 3 mingi, cu o eficiență totală de 27.

În schimb, Vuletic a contabilizat 20 de puncte (6/8 din acțiune, 8/17 de la linia de pedeapsă), 9 recuperări (2 ofensive), 7 assist-uri și 5 intercepții. Pivotul a fost integralist, iar prestația sa a contribuit la un indice de 26.
Următoarea partidă pentru "galben-verzi" este în compania campioanei CSU Ploiești.

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!