Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Noi probleme financiare la Sport Club Municipal Timișoara

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
19.11.2018

Jeremic și Baciu, adversari în sezonul trecut, actualmente "coechipieri" la restanțe salariare din partea SCM Timișoara 
Foto: Opinia Timisoarei 

De parcă nu ar fi fost îndeajuns problemele financiare din trecut cu care se confruntă Sport Club Municipal Timișoara, managementul este nevoit să le explice jucătorilor aflați sub contract de ce nu au încasat salariul pe lunile septembrie și octombrie, scadent pe data de 15 octombrie respectiv 15 noiembrie.

Criza se adâncește la Timișoara, acolo unde mai mulți sportivi din actualul lot bănățean au cerut explicații cu privire la întârzierile salariale cu care se confruntă clubul. Până în prezent sportivii au fost plătiți doar un salariu pentru luna august, achitat în luna septembrie. 

Salariul aferent lunii septembrie nu a fost achitat la timp, însă la vremea respectivă oficialii bănățeni au oferit promisiuni că pe data de 15 noiembrie vor vira echivalentul a două salarii. Doar că nici această promisiune nu a fost respectată, iar sportivii au început să notifice clubul, iar dacă SCM-ul nu va găsi fondurile necesare pentru a acoperi obligațiile financiare, sportivii ar putea să părăsească orașul de pe Bega.

Conform surselor noastre actualii sportivi legitimați nu sunt singurii cărora Sport Club Municipal Timișoara le datorează drepturi salariale. Se pare că SCM-ul nu a achitat nici ultimul salariu aferent sezonului 2017/2018 către Jeremic&co. 

În altă ordine de idei, în această seară SCM Timișoara întâlnește pe teren propriu pe SCM Craiova într-un meci ce va debuta la orele 18:00 și va fi transmis în direct de Digi Sport 4. 

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    FRB
    Trezirea. Până unde se ajung cu aceste datorii. De la an la asta știu să facă, doar să aibă baschet, și dacă s-ar putea să și încaseze bani de la sportivi. RUȘINE

    cu 5 ani în urmă (19.11.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!