Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Norbert Şteff: “Cu Piteşti am demonstrat că noi, jucătorii autohtoni, putem face faţă la acest nivel”

Ana-Maria Tutunaru, Eduard Popa

Ana-Maria Tutunaru, Eduard Popa
15.12.2017

norbert steff bc mures

BC Mureş a reuşit în etapa precedentă surpriza campionatului după ce a trecut pe teren propriu de BCM U Piteşti, scor 84-74, în ciuda tuturor problemelor de lot pricinuite de lipsa banilor.  În etapa a noua mureşenii au emisiune cel puţin la fel de dificilă, în deplasare, pe terenul lui CSU Sibiu.

Norbert Şteff, unul dintre tinerii care au impresionat în acest debut de sezon pentru BC Mureş, a oferit un scurt interviu pentru Total Baschet înainte de duelul cu băieţii lui Dan Fleşeriu.

Ce ne poţi spune despre meciul cu BCM U Piteşti? V-aţi fi aşteptat la o victorie?

Meciul cu Piteşti a fost unul foarte important pentru noi întrucât am demonstrat că noi, jucătorii autohtoni , cei de acasă, putem să facem faţă la nivel de Liga Naţională la fel de bine ca cei străini. Am demonstrat că jocul în echipă şi voinţa foarte mare de a câştiga poate compensa şi triumfa în faţa unei echipe cu lot mai numeros şi puternic. Sperăm că am făcut o surpriză placută fanilor care au făcut o atmosferă extraordinară în sală şi îi aşteptăm în număr şi mai mare la meciul următor.

Cum a primit echipa accidentarea lui Jonathan Person? Credeţi că veţi putea face surpriza şi fără el?

Person este unul dintre pilonii echipei şi cu siguranţă ne va fi foarte greu să jucăm fără el, mai ales că avem un lot destul de scurt anul acesta. Sperăm să îşi revină cât mai curând, însa eu am încredere în colegii mei că o să il putem suplini până reuşeşte să fie 100% şi de ce nu să continuăm cu ‘surprizele’.

Ce aşteptări ai de la meciul cu Sibiu?

Meciul de astăzi va fi unul foarte greu din moment ce ne confruntăm atât cu probleme medicale cât şi financiare care din păcate cu siguranţă îşi vor pune amprenta pe jocul de azi. Însă cine va putea să joace cu siguranţă îşi va da sufletul pe teren şi va încerca să prestate un baschet colectiv.

Norbert Şteff a avut o prestaţie excelentă în ultima partidă din campionat, cu 8 pct, 4 recuperări şi 4 pase decisive în 33 de minute jucate.

Meciul dintre CSU Sibiu şi BC Mureş se joacă astăzi, de la ora 19:00. Din păcate, partida nu este difuzată.

*foto: Csaba Toth

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!