Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Nova Vita Târgu Mureş, obligată la despăgubiri de către BAT

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.03.2015

Bojana Vulic era o sportivă vizibilă pe suprafaţa de joc

Tribunalul Arbitral Baschetbalistic (BAT) a publicat recent o nouă hotărâre împotriva unei echipe româneşti. CS Nova Vita Târgu Mureş, formaţie ce activează în Liga Naţională de Baschet feminin a fost obligată de către forul internaţional la respectarea obligaţiilor salariale faţă de Bojana Vulic, sportivă ce a evoluat în urmă cu patru ani la gruparea de pe malul Mureşului. 

Tribunalul a decis că formaţia patronată de Doru Borşan trebuie să-i ofere sportivei o sumă totală de 9.300 de euro reprezentând 3.500 de euro drepturi salariale, 3.500 de euro costuri de judecată respectiv 2.300 de euro cheltuieli cu judecata. Hotărârea a fost dictată de către BAT în luna iunie a anului trecut, însă clubul mureşan nu şi-a îndeplinit aceste obligaţii până în prezent. Dacă nu o va face în viitorul apropiat, clubul prim divizionar riscă şi alte sancţiuni din partea FIBA, precum interzicerea legitimării de noi jucătoare.

Vulic a evoluat în 18 partide pentru Târgu Mureş, având medii de 10.4 puncte, 8.8 recuperări pentru 12.3 unităţi la eficienţă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!