Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

O jurnalistă a fost bruscată de jandarmi la meciul de baschet BCM U Pitești – CSM CSU Oradea. Video

Eduard Popa

Eduard Popa
18.11.2018

Partida dintre BCM U Pitești și CSM CSU Oradea din etapa a șaptea din LNBM a avut parte și de un moment mai puțin plăcut. Suporterii l-au huiduit tot meciul pe primarul Piteștiului, Cornel Ionică, iar o tânără jurnalistă a vrut să filmeze protestele fanilor prezenți la meci, dar a fost bruscată de către jandarmerie.

Inițial, femeia a filmat de pe scările sălii din Trivale, dar un agent de pază i-a spus să stea jos și să nu mai blocheze scările. Aceasta nu a ascultat de sfaturile agentului de securitate și a coborât pe parchet pentru a prinde cadre cât mai bune cu bannerele suporterilor alb-violeți. În acel moment, un jandarm hotărât a luat-o pe sus pe tânără, a bruscat-o și a condus-o până la ieșire. Cei prezenți la sală le-au cerut socoteală forțelor de ordine și au scandat „Rușine să vă fie!”, după cum se poate vedea din imaginile următoare.

Suporterii lui BCM U FC Argeș Pitești, care la alte meciuri de baschet și-au încurajat echipa, au un conflict deschis cu primarul, pe care l-au rugat să nu accepte ca formația de fotbal FCSB (fostă FC Steaua București) să joace pe Stadionul Nicolae Dobrin din localitate. FCSB a ajuns în această situație întrucât Arena Națională din București a fost închisă de primarul Gabriela Firea până când gazonul va fi refăcut.

Partida de baschet dintre BCM U FC Argeș Pitești și CSM CSU Oradea s-a terminat cu scorul de 81-101, care a consemnat a patra înfrângere în 7 etape pentru argeșeni. De partea cealaltă, Oradea a ajuns la 4-3.

*foto: captură youtube

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Tommy :

    FREE
    LIBERTATE PENTRU SUPORTERI !!!!

    cu 5 ani în urmă (18.11.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!