Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

O nouă accidentare la Sibiu: Tyler Laser se va opera

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
11.11.2017

După victoria obținută vineri seara în fața celor de la BC Timba Timișoara, antrenorul lui CSU Sibiu a declarat că cel mai bun marcator al său, Tyler Laser, este accidentat și va suferi o intervenție chirurgicală. Jucătorul este accidentat la cotul drept și nu se știe cât timp va petrece în afara terenului.

După accidentările lui Kevin Capers și Radu Paliciuc, un nou jucător al lui CSU Sibiu va sta departe de teren o perioadă de timp. Tyler Laser este accidentat și, potrivit antrenorului sibian, va fi operat.

„Avem o mare problemă cu Laser, care va suferi o intervenție chirurgicală și nu știm cât va lipsi”, a declarat Dan Fleșeriu.

În partida de vineri, cu BC Timba Timișoara, Laser a jucat cu un suport elastic pe mâna dreaptă. În ciuda accidentării, americanul a fost din nou cel mai bun marcator al lui CSU Sibiu, terminând partida cu 18 puncte. În precedentele două etape, americanul a marcat câte 30 de puncte.

Antrenorul lui CSU Sibiu a mai spus că, în contextul accidentării lui Laser, pauza competițională în care intră Liga Națională este binevenită. Totodată, Dan Fleșeriu a vorbit și despre posibilitatea realizării unui nou transfer la Sibiu.

„Intenția noastră este să mai aducem un jucător care să ne dea coșuri de 3 puncte în meciurile grele, importante. Să vedem dacă vom găsi jucătorul în limitele bugetului pe care îl avem”, a explicat Dan Fleșeriu.

Va urma o pauză competițională de trei săptămâni. Apoi, CSU Sibiu va întâlni în deplasare pe CS Phoenix Galați, pe 2 decembrie.  

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Ghinion
    Sezonul acesta se pare ca ne-a venit noua randul sa ne bata ghiniconul la poarta, daca pot sa spun asa. Imi aminteste de situatia Oradiei de acum 2 sezoane parca, cand au avut si ei mari probleme cu accidentarile.

    cu 6 ani în urmă (11.11.2017)
    • BC CSU Sibiu Fr3aksway:

      ..
      Asa e, cosmarul accidentarilor a venit si la noi chiar cand avem un buget mai mare decat anul trecut si o jucatori mai buni. Sper sa fie toti sanatosi pana in martie - aprilie, altfel obiectivul de a castiga o medalie poate fi ratat.

      cu 6 ani în urmă (11.11.2017)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    Păcat
    Ăsta da ghinion, îmi și plăcea foarte mult cum joacă Laser . Îmi pare rău , sper să își revină și echipă să ofere spectacol incontiuare. Hai U-BT

    cu 6 ani în urmă (11.11.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Laser/CSU
    Să ne liniștim zic. Intervenția este una minoră, ar trebui să fie în teren la meciul cu Galați.
    Pe de altă parte, încet, Laser a devenit un jucător determinant pentru noi: șut foarte bun de la distanță și semi-distanta, pătrundere, apărare agresivă, mai are nevoie de puțin timp pentru o mai bună coeziune și cu restul jucătorilor, dar va veni...
    Dacă mai reușim să mai aducem un al 6 lea străin bun, putem spera anul ăsta la podium. Oricum, până la sfârșitul turului ar trebui să câștigăm tot, ținând cont ca Mureșul și Craiova ne vor vizita la Sibiu.

    cu 6 ani în urmă (11.11.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!