Stiri

O nouă performanță notabilă pentru Emanuel Cățe în LEB Oro

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.03.2018

Emanuel Cățe a reușit o nouă prestație de notat în LEB Oro, liga secundă a Spaniei. Pivotul român a reușit un double-double, însă echipa sa, CB Prat, a plecat învinsă de pe terenul celor de Forca Lleida cu scorul de 66-58.

Titularizat de către antrenorul Arturo Alvarez, Emi Cățe a evoluat 34 de minute și a înregistrat 17 puncte, 12 recuperări, 2 capace, o intercepție și 3 mingi pierdute. Tânărul pivot român a reușit să marcheze 7 aruncări din 9 încercări de la 2 puncte și 3 din 3 de la linia de libere. După această prestație, Emi Cățe a acumulat un indice ale eficienței de 28 de unități.

Emanuel Cățe continuă parcursul bun din acest sezon de la CB Prat. El are cifre statistice de 10.7 puncte, 8.4 recuperări și 1.6 capace în 26:54 de minute petrecute pe parchet, pentru un indice al eficienței de 18.7 unități.

După înfrângerea cu Forca Lleida, echipa lui Emi Cățe a părăsit poziția a 2-a din clasamentul LEB Oro. CB Prat are un record de 21 de victorii și 7 înfrângeri și ocupă ultima treaptă a podiumului din liga secundă a Spaniei, la egalitate cu formația de pe doi, ICL Manresa, și doar cu o înfrângere mai mult decât liderul, Cafes Candelas Breogan.

Tot în etapa cu numărul 28 din LEB Oro a evoluat și Rareș Uță. În 13 minute petrecute pe parchet, Uță a totalizat 2 puncte și 3 recuperări. Echipa lui, CBC Valladolid, s-a impus clar pe terenul celor de la Caceres cu 92-64 și a urcat pe locul 9 în clasament cu 13 victorii și 15 înfrângeri la activ.

foto: cbprat.cat

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!