Stiri Cupa României Feminin

O nouă prestaţie foarte bună pentru Chrissy Givens

Radu Bărăian

Radu Bărăian
21.09.2014

CSM Târgovişte a bifat cea de-a doua victorie consecutivă din acest nou sezon competiţional, trecând pe teren propriu de Sepsi SIC Sfântu Gheorghe cu 73-60 în prima manşă din optimile Cupei României. Cu o prestaţie convingătoare în duelul cu ICIM din Supercupă, Chrissy Givens s-a remarcat şi în disputa cu covăsnencele, fiind cea mai productivă baschetbalistă de pe parchet. 

Fiind prezentă pe teren pe parcursul întregii confruntări, Givens a încheiat partida cu 19 puncte marcate, 4 pase decisive, 3 recuperări, dar şi 2 mingi pierdute, totul pentru un indice în dreptul eficienţei de 22 de unităţi. Din punct de vedere al procentajelor, sportiva originară din Statele Unite a terminat cu 70% (7/10) din interiorul semicercului, respectiv 63% (5/8) de la linia de libere. 

În Supercupă, jucătoarea pregătită de Dan Fleşeriu a terminat în double-double cu 11 puncte şi 11 recuperări. 

*Foto: CSM Targoviste Fan Page

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!