Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

O nouă victorie în pregătiri pentru Gaz Metan Mediaș

Paul Olar

Paul Olar
17.09.2014

Gaz Metan Mediaș rămâne neînvinsă în jocurile de pregătire disputate în compania Universității Cluj-Napoca. Formația lui Ovidiu Teleabă a triumfat astăzi în Sala Sporturilor “Horia Demian”, scor 77-59 (21-21; 16-22; 14-26; 8-8).

Chiar dacă Octavian Crainic și Mihai Racovițan i-au ajutat pe clujeni să aibă un start bun, medieșenii nu s-au speriat. Drept dovadă, trupa de pe malul Târnavei a intrat conducând la cabine, 43-37. Ulterior, medieșenii au beneficiat de contribuții semnificative din partea fiecărui baschetbalist pentru a se impune categoric.

Autor a 15 puncte, Anton Pushavar a fost cel mai bun marcator al învingătorilor. Nikola Siladji, ultimul transfer gazist, s-a remarcat cu 10 puncte, iar Nikolic a totalizat 14.

De partea cealaltă, Mirel Dragoste s-a remarcat cu 11 puncte, în timp ce Mihai Racovițan și Octavian Crainic au combinat pentru 20.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!