Stiri

O nouă victorie categorică pentru Lukoil Academic Sofia în campionat

Radu Bărăian

Radu Bărăian
20.11.2017

Lukoi Academic Sofia, echipa care va veni peste aproximativ 3 săptămâni la Cluj-Napoca pentru duelul cu U-Banca Transilvania, a câștigat un nou meci în campionat înaintea pauzei venite cu ocazia preliminariilor FIBA World Cup 2019. 

Formația din capitala Bulgariei s-a impus în fieful celor de la Beroe cu 95-66 într-un meci pe care l-a dominat clar de la un capăt la celălalt. Astfel, în urma acestui succes, Lukoil Academic a ajuns la un bilanț de 5 victorii și o singură înfrângere în întrecerea internă din țara vecină, fiind pe locul 2 în clasament. Pavlin Ivanov cu 21 de puncte a fost cel mai bun marcator al grupării din Sofia, fiind urmat de Keith Clanton cu 18 și Hristo Nikolov cu 15. 

Acesta a fost ultimul al bulgarilor înaintea deplasării la Cluj-Napoca pentru duelul cu U-BT din ultima etapă a Grupei E din FIBA Europe Cup. Pentru bulgari respectivul duel cu campioana României nu mai are nicio importanță, aceștia ratând calificarea, însă pentru trupa lui Mihai Silvășan confruntarea este una decisivă pentru locul 1 în grupă. Dacă va reuși să învingă în data de 6 decembrie, U-BT Cluj se va califica mai departe de pe primul loc în Grupa E, în caz contrar, va trece mai departe de pe locul 2 și va avea adversari ceva mai dificili. 

În meciul tur dintre Lukoil Academic și U-BT, disputat la Sofia, ardelenii s-au impus cu 88-73 după un sfert 4 excelent. 

*Foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!