Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

O nouă victorie categorică pentru Sepsi SIC în turneul de la Alexandria

Valentin Todea

Valentin Todea
18.03.2018

Ultimul meci din turneul de la Alexandria al echipelor din Sfântu Gheorghe și Satu Mare le-a adus pe acestea față în față, elevele lui Zoran Mikes având câștig de cauză cu scorul de 93-56 (21-9, 25-18, 29-14, 18-15).

Sepsi SIC a început partida în formula Godri-Părău, Webb, Neagu, Marshall și Mijovic, iar CSM Satu Mare a aliniat un prim cinci alcătuit din Green, Kadar, Lazăr, Harrison și Baltic, având mai multe jucătoare indisponibile și doar trei sportive pe banca de rezerve.

În aceste condiții, gruparea din Covasna nu a întâmpinat probleme în a obține o victorie ușoară în fața unei contracandidate la titlu. Prima jumătate a sfertului inaugural a fost mai echilibrată, după care jucătoarele de la Sepsi au început să fructifice mai multe șanse de a marca, reușind un run de 8-0 în ultimele patru minute, timp în care adversarele nu au înscris deloc.

Sfertul doi a început cu două coșuri semnate de Harrison, 21-13, mai apoi venind replica de la mare distanță din partea lui Marshall, 24-13, aceasta dublându-și reușita cu un lay-up transformat, 26-13. Szmutku a înscris tot din afara semicercului pentru 26-16. Campioana en-titre a executat un run de 9-0 ulterior, ducând scorul la 35-16. Harrison și Godri Părău au transformat una după cealaltă din afara arcului de cerc pentru 42-25, tabela indicând la pauza mare 46-27.

Confruntarea a continuat în aceeași manieră, Sepsi SIC dominându-și clar oponenta și distanțându-se treptat tot mai mult, sătmărencele neavând nicio șansă de revenire, iar astfel formația din Sfântu Gheorghe își arată încă o dată forța, fiind favorită certă la câștigarea unui nou campionat.

Hamilton Carter a fost cea mai bună marcatoare a învingătorelor cu 18 puncte, fiind urmată de Ty Marshall cu 17 puncte și de Godri-Părău cu 15 puncte.

Andreea Lazăr (Pop) a făcut un meci foarte bun pentru CSM Satu Mare, înscriind 17 puncte, Harrison urmând-o în topul marcatoarelor sătmărence cu 15 puncte, în timp ce Baltic a avut 10 puncte.

*Foto: Crow Security

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Si aceasta echipa a vrut sa se rejoace finala cupei!! Ar mai fi incasat inca 40 de puncte !!Felicitari echipei castigatoare !!

    cu 6 ani în urmă (20.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!