Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Obie Trotter s-a despărțit de CSM CSU Oradea

Eduard Popa

Eduard Popa
08.01.2018

obie trotter csm csu oradea

CSM CSU Oradea a anunțat despărțirea de Obie Trotter. Baschetbalistul american a sosit în România în vara anului 2017, după zece sezoane în Europa, perioadă în care a participat de două ori la Final Four-ul EuroChallenge și a jucat în Liga VTB. În sezonul precedent conducătorul de joc ajunsese până în finala campionatului Poloniei.

Trotter a jucat în 11 partide pentru CSM CSU Oradea în Liga Națională Masculin, reușind medii de 10.5 puncte, 3.5 recuperări, 3.4 pase decisive și 1.2 intercepții în 25 minute pe partidă, cu procentaje bune de 58% la două puncte, 38% la trei puncte și 91% la linia de pedeapsă. Trotter a avut însă și 2,4 mingi pierdute pe meci, pentru un indice al eficienței de +12.

Trotter se va întoarce în Polonia, la Trefl Sopot, ocupanta locului 12 din cele 17 echipe din prima ligă poloneză.

Obie este al doilea jucător la care CSM CSU Oradea renunță în ultimele săptămâni, după ce la sfârșitul lui decembrie au renunțat la celălalt conducător de joc cu care au început acest sezon, sârbul Pedja Stamenkovic. El a fost înlocuit în angrenajul echipei de americanul Kris Richard. Totodată, site-ul oficial al clubului a anunțat că va transfera un nou conducător de joc în curând. Până atunci, opțiunile pentru bihoreni pe poziția de conducător de joc sunt limitate la Richard, care este mai degrabă un shooting guard, tânărul Basti Ionescu și veteranul Andrei Mandache, care a mai jucat de-a lungul carierei pe poziția 1.

Următorul duel pentru CSM CSU Oradea este astăzi, în etapa a XIII-a, în compania celor de la Dinamo București.

*foto:  Roby Boroș

12 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea 6X :

    ???????
    Cu pivotii cum ramine ????

    cu 6 ani în urmă (08.01.2018) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mailman :

    stim ce vrem sau vrem ce stim?
    "Batranul Will" si-a facut valiza si cauta bilet Texas-Oradea! Achime, facem echipa Tare sau ramanem sparing-partneri pentru "U"?

    cu 6 ani în urmă (08.01.2018)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      adrian.or
      Daca revine Franklin cred ca ar trebui sa isi dea demisiile.

      cu 6 ani în urmă (08.01.2018)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      Csm
      O sa vina un conducator de joc care nu marcheaza mult dar vede jucătorii pe teren.

      cu 6 ani în urmă (08.01.2018)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea ajax :

    CSM
    O miscare inspirată, totuși nu stiu ce ne facem cu pivotii, unde suferim enorm.

    cu 6 ani în urmă (08.01.2018)
    • CSA Steaua București Fortza Steaua:

      PIVOT NOU
      Din punctul meu de vedere echipa a suferit cel mai mult la pozitia 5 insuficient de bine acoperita. Tinand cont ca Valeika a lipsit in meciurile europene si echipa a ratat calificarea asta spune mult despre cum a fost alcatuita echipa la inceput de sezon

      cu 6 ani în urmă (08.01.2018)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Csm
    Eu am zis ca Trotter e pe picior de plecare. Ii place prea mult mingea și e tot timpul cu ochii pe cos nu pe coechipieri. Mai avem unul in echipa, pe Zeno și ajunge . Avem nevoie de un conducător de joc care sa-si ajute coechipierii. Nu avem nevoie de Euro ci de un jucător ca Will, care, după părerea mea, a fost cel mai bun conducător de joc din campionatul nostru. E parerea mea asa ca nu trebuie să fiți de acord cu ea. În mod sigur in zilele urmatoare vom avea un nou conducător de joc și in meciurile cu Iasiul, Muresul si Galatiul, atât acesta cat si Richard o sa poate sa intre in angrenajul echipei.

    cu 6 ani în urmă (08.01.2018)
    • CSA Steaua București Fortza Steaua:

      Trotter
      Banuiesc ca te referi la un jucator de profilul lui D.J. Cooper care este capabil sa dea 6,7,8 pase decisive pe meci darc care nu se remarca ofensiv asa de mult. Cat despre Trotter nici eu nu consider ca a fost in jucator util echipei si nici nu s-a evidentiat intr-atat de mult prin punctele marcate.

      cu 6 ani în urmă (08.01.2018)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      CSM
      Am pierdut o calificare pe mâna lui Trotter si un meci, cu Sibiu mi se pare, când nu a stiut să gestioneze ultima fază.

      cu 6 ani în urmă (08.01.2018)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    DonDiablo
    Trebuie un PG cu shoot de afara,chit ca in echipa e Muha si Gajovic.Uitativa la Watson,Martinic,Mijailovic,Kostoski chear si Taylor au toti un shoot foarte bun de afara,un jucator gen Adamovic ar trebui la echipa asta,unu cu tupeu nu gluma.Trotter dupa 2,3 meciuri ti-ai dat seama ca nu merge ceva plus in fiecare meci aproape 2,3 aruncari liber liber el nu marca.Plus Valeika a fost adus pt pick and roll,dar mi se pare ca nici Trotter nu prea l-a ajutat cu pasele.Mie imi pare bine ca a plecat baiatu asta.

    cu 6 ani în urmă (08.01.2018)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      CSM
      Părerea este unanimă pt toată suflarea bihoreana. Point guard cu mâna bună si viziune în joc, cam asta ne dorim.

      cu 6 ani în urmă (08.01.2018)
    • CSA Steaua București Fortza Steaua:

      Buget
      Dacă o sa fie bani de un asemenea Pg valoros.... Toți ne dorim jucători din ce în ce mai buni pt echipele pe care le susținem dar trebuie sa vedem și realitatea.

      cu 6 ani în urmă (08.01.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!