Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Octavian Popa Calotă: „Este un sentiment special de fiecare dată când joc la Sibiu”

Valentin Todea

Valentin Todea
24.10.2018

Formația alb-violetă joacă în această seară pe terenul celor de la CSU Sibiu, într-un meci transmis în direct de Digi Sport de la ora 18:00. Înaintea duelului din LNBM, fostul jucător al sibienilor, „Kevin” Popa Calotă, și-a oferit opiniile pentru site-ul oficial al timișorenilor.

Pentru noi este un început mai greu, mai lent de campionat. Încercăm să ne concentrăm și să ne grupăm, ca să aducem prima victorie. Considerăm că o merităm: am muncit pentru asta, am fost foarte aproape în două rânduri, dar până la urmă linia de clasament contează, iar noi avem 0-3.

Acesta a încercat să găsească motivele înfrângerii de la Pitești:

Lipsă de claritate, probabil. Poate și oboseală, căci se știe că e dificil să alergi tot meciul după ”guarzii” lor. Toată lumea îi știe pe Jeremic și pe Siriscevic, apoi ne-au lucrat prin blocaje, iar lipsa lui Sherwood Brown a contat și ea. Am luat unele decizii proaste pe final. Cel mai dureros este să știi că ești foarte aproape de victorie și să pierzi ”pe ultima sută”, dar nu avem ce face, trebuie să mergem înainte, să gândim pozitiv și să alergăm după prima victorie.

Vorbind despre îndelungata perioadă de la Sibiu, Popa Calotă a menționat:

Este un sentiment special de fiecare dată când joc la Sibiu. E orașul în care m-am format ca persoană și ca jucător. Reprezintă o plăcere întotdeauna să joci în fața unei săli pline. Ne vom bucura și noi de atmosfera de acolo.

Baschetbalistul l-a avut antrenor pe Miodrag Perisic și la galben-albaștrii, oferind detalii despre acele vremuri:

Da, au fost doi ani și jumătate și cred că va fi ceva special și pentru el. Am colaborat bine cu Mișa acolo. Din păcate, într-unul dintre sezoane, am avut șansa să trecem în semifinale, am avut 2-0 la meciuri cu Clujul și am cedat seria cu 3-2, după un decisiv la noi acasă. Am rămas toți cu un gust amar, atunci. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!