Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Octavian Popa Calotă: ”Scorul a fost mincinos”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
17.03.2014

CSU Sibiu a reușit să învingă BC Timișoara după un meci echilibrat, dar în care bănățenii au cedat în ultimul sfert. La finalul meciului, Octavian Popa Calotă, fundașul gazdelor ne-a acordat o declarație în care a explicat care a fost cheia succesului echipei sale:

”Cred că scorul final a fost mincinos. Putea câștiga oricare echipă, însă noi am reacționat mai bine în momentele cheie. Ne-am respectat indicațiile și am fost mai lucizi atunci când a trebuit. Felicit Timișoara pentru luptă. E o echipă mare, cu tradiție și cu siguranță va fi o forță campionatul viitor.”

Calotă a jucat aproape 30 de minute cu BC Timișoara, timp în care a marcat 4 puncte, a reușit 2 recuperări, 6 pase decisive și a furat de două ori mingea de la adversari.

 

sursa foto: www.csufans.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara cristian_ :

    mda
    Dacă nu la anu' poate peste doi trei ani va fi echipă, speranța moare ultima. Bine că avem cu cine cînta măcar la meci și nu murim de plictis în liniște. Pe vremea lui Badnjarevic echipa mergea dar nu era bine că jucătorii erau "mercenari" și "nu iubeau orașul" acum putem să așteptăm mult și bine după baschet, rămînem cu iubirea...

    cu 10 ani în urmă (17.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!