Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Octavian Popa Calotă: „Sper ca fanii să ne susțină și la Craiova așa cum au făcut-o la Pitești”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
11.03.2014

CSU Sibiu se deplasează miercuri, 12 martie, la Craiova, pentru disputa cu SCM din localitate, într-un meci restant din cadrul etapei a 20-a din Liga Națională de Baschet Masculin. Startul întâlnirii se va da la ora 18:00, partida fiind televizată de DigiSport 3. Octavian Popa Calotă, fundașul sibienilor, a prefațat duelul cu oltenii lui Milan Nisic și a declarat că așteaptă un număr cât mai mare de fani din Sibiu în Polivalenta din Craiova. 

„Mă aștept la un meci foarte dificil, în special datorită publicului din Craiova, care cu siguranță își va susține echipa pe parcursul întregii partide. Vreau pe această cale să le mulțumesc fanilor care au venit la Pitești să ne susțină. Sper că i-am făcut fericiți și o să ne susțină și la Craiova. O să întâlnim o echipă foarte bine pusă la punct, bine acoperită pe toate pozițiile, cu jucători de mare valoare. Cred că arma lor principală este jocul în echipă. Fie ca cel mai bun să câștige”, a declarat Popa Calotă pentru TotalBaschet

Înaintea acestui duel direct, CSU Sibiu se situează pe poziția a treia în LNBM, având un bilanț de 17 victorii și 4 înfrângeri, în timp ce gruparea doljeană este pe 7 cu 13 meciuri câștigate și 8 pierdute.

*Foto: csufans.ro

7 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova BRILIANTUL :

    Fortza Craiova
    SPERI DEGEABA NU O SA FACETI FATA PUBLICULUI CRAIOVEAN

    cu 10 ani în urmă (11.03.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    HAI CSU
    Briliantul, galeria lui CSU nu e chiar orice galerie, se face auzita cu usurinta in orice sala si canta non stop... Desigur maine va fi greu, e in timpul saptamani, devreme si e foarte greu sa mergi in deplasare.... insa chiar si asa, nici de data asta nu vom lasa echipa la greu, vor veni cativa baieti, ceva mai putini, dar destui cat sa vada jucatorii ca nu sunt singuri printre 4000 de craioveni.
    E un meci foarte greu , Craiova pleca cu prima sansa pentru ca joaca acasa cu un public excelent in spate.

    Indiferent de rezultat , HAI CSU !!!

    cu 10 ani în urmă (11.03.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu frank :

    @BRILIANTUL
    Sa fie un arbitraj corect si sa castige cel mai bun, sunt sigur ca baietii nostri vor da totul maine la Craiova, problema este daca suntem sau nu in efectiv complet, sunt ceva probleme de sanatate cu Sarovic si Austin. Avem un sezon extraordinar pentru care va multumim baieti, hai CSU!

    cu 10 ani în urmă (11.03.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    @lexCSU
    Esti un baiat simpatic cu postari echilibrate si se vede de la o posta ca simpatizezi Craiova.Din partea mea sentimentul este reciproc pentru echipa din Sibiu,o surpriza placuta a campionatului si cu care nu mi-as dori sa ne intalnim in sferturi.Maine insa,o sa vedeti in tribune un spectacol demn de Euroliga(sic pentru carcotasi) si Calota are dreptate sa se teama si de spectatori. Hai Stinta !!!

    cu 10 ani în urmă (11.03.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova BRILIANTUL :

    SIGUR CA CEL MAI BUN SA CASTIGE
    DA-MI VOIE SA CRED CA NOI SUNTEM CEI CARE O SA CASTIGE :) SI EU VREAU UN ARBITRAJ CORECT DECI SA VEDEM UN SPECTACOL REUSIT

    cu 10 ani în urmă (12.03.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova adiro :

    FORZZA STIINTA
    Cel mai bun sa castige si cred ca daca noi ,spectatorii,vom incuraja echipa si in momentele dificile o sa castige Stiinta.Oricum Sibiul este o echipa frumoasa care chiar merita locul pe care se afla.Diferenta intre noi si voi este ca Perisc chiar este antrenor,nu mascarici,va Nilic

    cu 10 ani în urmă (12.03.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    vlad-ucv
    Mie imi place sa fiu corect, sa comentez in mod obiectiv, iar daca este cazul une-i pareri negative, o spun, chiar daca poate imi atrag antipatii.
    Mie imi plac toate echipele care joaca un baschet curat, cu atmosfera in sali, indiferent ca sunt galerii strict de baschet sau si de la fotbal, sau alt gen de public, asa e frumos intr-o competitie sportiva, bineinteles in spiritul fair-playului tuturor partilor implicate, daca acesta dispare atunci normal ca apar mici incidente, practic asta e diferenta dintre o competitie si opera, teatru, etc.
    Cum am spus este un meci foarte greu pentru noi, sunteti favoriti pentru ca jucati acasa, orice se poate intampla, miza pentru ambele echipe e pozitionarea pe niste locuri cat mai bune in perspectiva playoff-ului, pentru noi daca am reusi sa invingem, ar fi inca o victorie extraordinara de care ne-am bucura fiind un sezon de vis, pentru care am suferit mult timp.
    Indiferent de rezultat, Hai CSU, si bafta tuturor in lupta cu asesoft !!!

    cu 10 ani în urmă (12.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!