Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Octavian Popa Calotă: „Suntem cu un moral bun după meciul cu Steaua, deci ne vom juca și noi șansele”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.04.2018

Etapa a 4-a din din faza a doua a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin programează vineri, 6 aprilie, partida dintre BC CSU Sibiu și BC SCM Timișoara. Acest joc a fost prefațat pentru site-ul nostru de jucătorul Timișoarei, Octavian Popa Calotă.

„Ne întâlnim cu singura echipă care nu a pierdut acasă anul acesta. Cu siguranță va fi un meci foarte dificil dar totuși suntem cu un moral bun după meciul cu Steaua, deci ne vom juca și noi șansele. Sper să fie un meci pe muchie de cuțit, în felul acesta toată lumea poate să trăiască confruntarea la maxim. Să ne bucurăm cu toții de un spectacol baschetbalistic de calitate”

Octavian Popa Calotă revine la Sibiu din postura de adversar al lui BC CSU, echipă la care a debutat în prima ligă. „Kevin” a vorbit despre sentimentele care-l încearcă de fiecare dată când revine la Sibiu:

„De fiecare dată am avut un sentiment special când am pășit în Sala Transilvania. Atmosfera e extraordinară, recunoscută în întreaga țară și mă simt norocos că am avut privilegiul să joc în fața unor asemenea fani pentru o perioadă destul de lungă.”

Întrebat de problemele financiare și restanțele salariale, Octavian Popa Calotă a dat un răspuns diplomat:

„Vreau să mă concentrez doar pe ce am de făcut în teren momentan.”

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    Nedumerire
    Mi se pare totusi de nenteles , ambitia si dăruirea cu care acest jucător, joaca impotriva fostei sale echipe. Nu se întîmpla acelasi lucru, pe vremea cînd apara interesele echipei noastre!!!

    cu 6 ani în urmă (05.04.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Eppo :

    Asa e
    dupa ce pricepi la 30 de ani ca ai un mod de joc depasit, si ca nu ai locul in start up asigurat...cand un jucator din „dragoste” iti ia mingea din dribling...dar kevin oriunde ai fi, aplaudat o sa fii mereu in sala transilvania....la greu ai fost aici...nu se uita asta...

    cu 6 ani în urmă (06.04.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe randy :

    Kevin
    Eu zic ca sunt rautati din partea voastra, omul e jucator profesionist si a avut mereu aceeasi ambitie idiferent de echipa la care a jucat si contra cui a jucat.

    cu 6 ani în urmă (06.04.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Forza Kevin!
    Bravo Kevin. Esti mare, omule.

    cu 6 ani în urmă (06.04.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!