Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Octavian Popa Calotă a revenit în Sala Sporturilor Trivale, însă ca adversar

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
08.03.2014

Calota

Etapa a 22-a a Ligii Naţionale de Baschet masculin a programat întâlnirea dintre BCM U Piteşti şi CSU Sibiu, terminată cu scorul de 80-69 în favoarea echipei ardelene. În cadrul acestui joc, Octavian Popa Calotă a revenit în Sala din Trivale, însă ca adversar. Acesta a avut o evoluţie solidă.

În 16:31 minute de joc, el a avut 1/1 la aruncările din interiorul semicercului, respectiv 4/5 la cele din afara lui, pentru un total de 14 puncte. Internaţionalul român a bifat şi 2 intercepţii, pentru un indice de 15 în dreptul eficienţei.

Octavian a fost liderul echipei la intercepţii dar şi la procentajul aruncărilor din acţiune.

În actuala ediţie de campionat, fundaşul român are medii de 9.4 puncte, 3 recuperări, 2.3 pase decisive, 1.3 intercepţii şi 1.6 posesii pierdute, pentru 10.8 la eficienţă. El are procentaje de 53.2% la două puncte, 57.6% la trei puncte şi 67.3% la linia de pedeapsă.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu frank :

    Atentie mai mare
    ati trecut procentajele lui Ceskovic la final, un pic de atentie nu ar strica, Octavian Popa Calota este fundas roman si nu croat. Se mai intampla sa gresim, numai cine nu munceste nu greseste...numai bine si hai CSU!

    cu 10 ani în urmă (08.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!