Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Octavian Popa Calotă, cea mai bună prestaţie stagională

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
03.03.2013

Octavian Calota

Octavian Popa Calotă a reuşit cea mai bună prestaţie personală din acest sezon al Ligii Naţionale de Baschet masculin. Baschetbalistul născut la Mărăşeşti a fost principalul artizan al victoriei pe care BCM U Piteşti a reuşit-o în faţa celor de la CSŞ Giurgiu cu scorul de 73-67.

Românul a bifat 37 de minute, perioadă în care a avut 4/8 la aruncările din interiorul semicercului, 6/10 la cele de la distanţă şi 4/8 la linia de pedeapsă pentru un total de 30 de puncte. El a adăugat 7 pase decisive, 5 recuperări, 2 intercepţii, pierzând posesia mingii de două ori pentru un indice de 30 la eficienţă.

Astfel, Calotă stabileşte recorduri personale la eficienţă, pase decisive, recuperări şi puncte marcate într-un meci. În 21 de partide disputate, Calotă are medii de 8.6 puncte, 2.5 pase decisive, 2.4 recuperări, 1.1 intercepţii şi 1.6 posesii pierdute pentru un coeficient de 8.3 la eficienţă. El are 49% la două puncte, 35% la trei puncte şi 63% la linia de pedeapsă.

foto: Chiriac Daniel

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    Calota
    Buuuuuuun acuma vad ca nu mai ii Kevin :P

    cu 11 ani în urmă (03.03.2013) Raspunde
  • Oancea :

    Bravos
    Felicitari Piticule!!! Tine-o tot asa!!!

    @Lucian Calinescu: Popa Calota nu e nascut la Sibiu (ar vrea el :P). Va rog sa modificati

    cu 11 ani în urmă (04.03.2013) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    bv
    asta e valoarea ta..tine.o tot asa .il asteptam acum si pe dani popescu

    cu 11 ani în urmă (04.03.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!