Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Octavian Popa Calotă, cel mai bun marcator în meciul contra lui CSU Sibiu

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
14.01.2018

octavian popa calota bc scm timisoara

Octavian Popa Calotă a fost omul meciului pentru echipa să în înfrângerea de pe terenul celor de la CSU Sibiu, scor 81-73

BC SCM Timișoara a pierdut astăzi în deplasare, după o prima jumătate de meci jucată de la egal la egal. Gazdele au reușit să se distanțeze după ieșirea de la vestiare și să-și asigure victoria la o diferență de 8 puncte. Sibienii au obținut astfel cea de-a zecea victorie în această ediție a LNBM contra celor de la BC SCM Timișoara, în fața unei săli pline.

Octavian Popa Calotă a fost liderul oaspeților, cu 21 de puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive, toate acestea pentru un indice al eficienței de +24. Fundașul a înscris 8/10 de 2 puncte (80%), 1/2 de 3 puncte (50%) și 2/2 de la linia de libere (100%).

În cele 14 etape disputate până acum. Calotă a adunat o medie de 13,6 puncte, 4,2 recuperări și 4,3 pase decisive pe meci.

A fost al doilea meci consecutiv în care „Kevin” a fost cel mai bun marcator al Timișoarei, după cele 17 puncte înscrise contra lui BCM U Pitești, dar și al cincilea meci consecutiv în care Popa-Calotă înscrie cel puțin 10 puncte.

După înfrângerea cu CSU Sibiu, timișorenii au coborât la 9 victorii și 5 înfrângeri. În următoarea etapă, BC SCM Timișoara va întâlni CS Dinamo București.

*foto: facebook BC SCM Timișoara

9 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe randy :

    Kevin
    Kevin e ca vinul, cu cat trece timpul e mai bun.

    cu 6 ani în urmă (14.01.2018) Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    Bravo Kevin
    Tine-o tot asa !

    cu 6 ani în urmă (14.01.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    Totusi....
    Vb aseara cu Popa Calota, l am incurajat, era f dezamagit pt reactia urata a unor suporteri sibieni care l au injurat in momentul in care a fosteliminat pt 5 greseli....pacat ca unii dintre suporterii sibieni sunt sub pretentiile si propriul barometru de valoare....Calota e un moment baschetbalistic pt Sibiu iar asemenea sportivi nu se apostrofeaza !!!

    cu 6 ani în urmă (14.01.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Acum
      Nici eu nu am fost de acord cu acele manifestări ale suporterilor, deși și Kevin a exagerat în câteva rânduri. Da, a jucat ani buni la noi și a fost căpitanul echipei, dar de aici și până la monument e cale lungă.

      cu 6 ani în urmă (14.01.2018)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      Ma copile
      Spune-le parintilor sa iti taie cablul la internet ca aberezi mereu pe aici.

      cu 6 ani în urmă (14.01.2018)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    JCN
    Esti frustrat si, ca de obicei, comparativ cu gyke, mereu corigent la opinii....nu stiu care dintre noi doi e mai copil, vezii ca pana acum eu nu te am jignit...

    cu 6 ani în urmă (14.01.2018)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      :))
      1. Nu vad unde te-am jignit, am zis copile pentru ca am crezut ca iar i-ai furat parola "unchiului" si ai scris aici. Sau pastila asta cu nepotul tu o bagi numai cand iti convine? :))
      2.Calota a fost apostrofat de acei suporteri de care vorbesti pentru gestul facut in timpul meciului (daca a fost unchiul tau la sala sigur ti-a povestit ce a facut.)
      3. Asta cu monumentul o iau ca pe o gluma, proasta ce-i drept dar tot gluma ramane.
      4.Kevin va ramane mereu unul de-al nostru asa ca te rog ai tu grija de echipa ta din liga a 2-a si nu mai abera.

      cu 6 ani în urmă (15.01.2018)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    JCN
    Si in plus, la fel ca tine, am fost ieri in sala, la meci, asa ca stiu ce vorbesc.

    cu 6 ani în urmă (14.01.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    JCN
    Mai mult respect nu ar strica, unchiul meu, prof dr. Chiriac Mihai, nu mai posteaza, mi a lasat mie contul, eu am 17 ani, sunt intradevar mai mic ca tine, dar hai sa ne respectam. Unchiul meu nu mai posteaza de cand s a desfiintat Gaz Metan, si da, a fost si el la meci, defapt el mi a si cumparat bilet. El a avut multi fosti elevi de la Cisnadie care sunt in galeria lui CSU, Nitulescu sau Andrici Gabriel fiind doi dintre ei, astea sunt numele reale. Asa ca nu e nici o abureala cu nepotul, eu sunt nepotul, si nu sunt asa rabdator ca unchiul. Numai bine.

    cu 6 ani în urmă (15.01.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!