Stiri

Oklahoma City Thunder a dat de pământ cu Golden State Warriors

Eduard Popa

Eduard Popa
23.05.2016

gsw_okc

Oklahoma City Thunder a învins Golden State Warriors, scor 133-105, în meciul trei al Finalei Conferinţei de Vest.

OKC nu a lăsat nicio şansă în acest meci campioanei en-titre. Jucătorii lui Billy Donovan au câştigat primele trei sferturi cu 34-28, 38-19 şi 45-33. Kevin Durant a fost cel mai bun marcator al echipei, cu 33 de puncte, cu 10 din 15 la aruncările din acţiune şi la care a adăugat 8 recuperări şi 3 capace. Russell Westbrook a înscris 30 de puncte, cu 12 pase decisive şi 8 recuperări. Serge Ibaka a înscris 14 puncte cu 8 recuperări în timp ce Enes Kanter a contribuit de pe bancă cu 10 puncte şi 12 recuperări.

De partea cealaltă Steph Curry 24 de puncte, iar Klay Thompson 18. Draymond Green a reuşit numai 6 puncte, 4 recuperări şi 3 pase decisive, având cel mai slab indice de plus/minus din ultimii 20 de ani ai playoff-ului NBA: -43.

După această victorie, Durant, Russell & Co conduc seria cu Golden State Warriors cu 2-1, după ce au câştigat primul meci la Oracle Arena, cu 108-102 şi au pierdul meciul 2, 118-91.  

*foto: NBA.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate