Stiri

Olena Samburska: "Promit că vom lupta până în ultima secundă"

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
07.03.2015

Ultima sosită în tabăra galben-albastra a răspuns întrebărilor adresate de totalbaschet.ro înainte de începerea turneului final al Ligii Europei Centrale de baschet feminin. Turneul se desfăşoară în acest sfârşit de săptămână, gazdă fiind oraşul ceh Nymburk.

Am rugat-o pe Olena să ne spună de ce a ales ICIM, mai ales că a purtat în trecut tricoul rivalei din Târgovişte şi cum s-a adaptat la echipa de pe Mureş.

„Am ales Aradul pentru că are una din cele mai bune echipe din România. Aşteptările sunt mari întotdeauna şi se luptă pentru câştigarea campionatului. La echipă m-am adaptat bine, îmi place stilul de joc şi mă înţeleg foarte bine cu fetele. Pe unele dintre ele le ştiam dinainte să ajung aici şi ăsta a fost un motiv în plus să aleg Aradul.”

Referitor la turneul final al CEWL, competiţie în care echipa arădeană s-a calificat cu victorii pe linie în etapa preliminară a competiției, jucătoarea ce poate evolua pe posturile 1 şi 2 a adăugat:

„Am câştigat toate meciurile din faza grupelor dar acest lucru nu mai contează acum. Acea parte a trecut, acum suntem la turneul final şi toate echipele sunt bune. Ne-am pregătit foarte bine pentru aest turneu în care oricine poate învinge pe oricine şi sperăm la ce e mai bine. Pot să promit că vom lupta până în ultima secundă şi vom încerca să aducem cupa acasă. Nu există secrete mari, suntem în faza eliminatorie şi trebuie să intrăm pe teren şi să dăm tot ce e mai bun din noi. Trebuie să fim foarte concentrate deoarece orice greşeală ne poate costa un meci.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!