Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olena Samburska, decisivă pentru Universitatea Cluj în victoria cu Sirius

Andreea Vlase

Andreea Vlase
21.01.2018

Vicecampioana Universitatea s-a impus acasă cu 85-71 în duelul cu Sirius Târgu Mureș, după ce oaspetele s-au ținut bine în primele trei sferturi. Olena Samburska a fost cea mai bună jucătoare de pe teren, fiind cea mai bună marcatoare în această etapă din LNBF.

Ucraineanca a jucat a patra partidă în alb-negru și a contribuit cu mai mult de zece puncte în fiecare din cele trei partide câștigate la rând de „U”. Olena Samburska a fost coșghetera partidei dintre Universitatea și Sirius, cu 29 de puncte marcate în 29:26 minute. Extrema a avut 4/5 la aruncările de două puncte și 5/10 la cele de la distanță. Aceasta a transformat cele 6 libere și a mai reușit 2 pase decisive și o intercepție. Jucătoarea ce va împlini 29 de ani la finalul lunii a încheiat partida cu 25 indice al eficienței.

Alte trei jucătoare de la Universitatea au fost în double-digits. Vorpahla a marcat 12 puncte și a oferit 8 pase decisive. Părău a fost aproape de primul double-double în LNBF cu 10 puncte și 9 recuperări. Ghizilă a contribuit cu 10 puncte.

Și Sirius a avut patru jucătoare în double-digits. Angel Robinson a marcat 16 puncte și a avut 8 pase decisive. Meszaros a înscris tot 16 puncte. Mitov le-a urmat cu 14, iar Radovic a înscris 13 puncte.

*foto: Dan Bodea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!