Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia Brașov și SCM Timișoara, la primul duel direct

Andreea Vlase

Andreea Vlase
09.12.2017

Olimpia Brașov primește duminică vizita celor de la SCM Timișoara, în ultima etapă a turului. Cum alb-violetele sunt la primul sezon în Liga Națională, va fi primul duel direct. Cele două echipe vor fi adversare și la Final 8-ul Cupei României, în luna februarie.

Ambele au un bilanț de 3 victorii și 4 înfrângeri în campionat, cu 10 puncte. Olimpia este pe locul 6 și vine după victoria de la Cluj-Napoca, din etapa trecută. Elevele lui Dan Calancea s-au impus cu 80-70 în 2 decembrie. După ce le-a fost șters din clasament succesul la limită cu Phoenix Galați, brașovencele sunt fără victorie pe propriul teren în această ediție de campionat. A fost 83-86 în meciul din etapa a 4-a cu CSU Alba Iulia, respectiv 70-78 în runda a 7-a, cu campioana ACS Sepsi.

În etapa a 8-a, sâmbăta trecută, SCM Timișoara a obținut cea mai clară victorie din acest sezon, 86-56 cu Sirius Târgu Mureș. A urmat după trei zile restanța cu Universitatea Cluj, în deplasare, iar ardelencele s-au impus cu 91-76. Echipa condusă de Mihai Coldea are o victorie și o înfrângere în deplasările din acest campionat, după ce a rămas fără succesul de la Galați. Alb-violetele s-au impus la Alba Iulia cu 78-72 în etapa a 7-a.

Amândouă echipele au probleme cu accidentări, iar la SCM-ul timișorean se vorbește și de întârzieri salariale. Olimpia Brașov are o medie de 78 de puncte înscrise pe meci, în timp ce alb-violetele au 72,6 ppg. Bănățencele stau ceva mai bine în ceea ce privește faza defensivă, cu o medie de 72,7 puncte primite/meci. Brașovencele au încasat 76,3 puncte/partidă.

Meciul dintre Olimpia Brașov și SCM Timișoara se joacă duminică de la ora 19:15 la sala D.P. Colibași. Vor arbitra această partidă Alexandra Stan, Bedir Sefer și Alexandru Sandu, supervizați de Anton Cutov.

*foto: SportPictures

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!