Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia Brașov și-a definitivat programul jocurilor din presezon

Silviu Isailă

Silviu Isailă
05.09.2017

Olimpia Brașov a început pregătirea pentru noul sezon competițional în data de 1 septembrie, urmând să dispute șapte partide amicale până la debutul noului sezon. Echipa lui Dan Calancea va debuta mai târziu decât celelalte echipe. Adversarul din Cupa României și din prima etapă a Ligii Naționale, Politehnica Iași, s-a retras din competiții.

Așadar, echipa antrenată de Dan Calancea, Miruna Crasnic și Nenad Marinkovic va disputa primul amical în noua sală de la Sfântu Gheorghe, în compania celor de la ACS Sepsi SIC, joi, 7 septembrie, cu începere de la ora 18.00. Sâmbătă, 9 septembrie, „Olimpicele” se vor duela din nou cu echipa din Sf. Gheorghe, cu începere de la ora 17.00.

În perioada 15-17 septembrie, echipa de sub Tâmpa va participa la Cupa Sirius, organizată la Tg. Mureș. Pe lângă Olimpia Brașov, vor mai participa Universitatea Cluj, BC Sirius și Kecskemet.

Ultimele două jocuri de pregătire ale brașovencelor se vor disputa la Alba Iulia, în compania Universității. Prima partidă este programată în data de 22 septembrie, ora 18.00, urmând ca meciul secund să fie programat în data de 23 septembrie, cu începere de la ora 11.00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!