Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia Brașov a avut 53 de recuperări în meciul cu Sirius, nou record stagional

Andreea Vlase

Andreea Vlase
27.10.2017

Kristina Higgins a fost cea mai bună recuperatoare în partida de la Târgu Mureș, cu 15  mingi prinse la panou (6 în atac și 9 în apărare)

Meciul dintre Sirius Târgu Mureș și Olimpia Brașov a adus câteva performanțe stagionale în ceea ce privește echipele. Au fost întrecute precedentele recorduri la recuperări, aruncări din acțiune, capace și recuperări ofensive.

Partida de la Târgu Mureș nu a fost una strălucită din punct de vedere al reușitelor la aruncări. Brașovencele au avut 81 de aruncări din acțiune, cele mai multe într-un meci din actuala ediție de campionat. Dintre acestea doar 31 și-au atins ținta. Elevele lui Dan Calancea au reușit 22 de recuperări ofensive după aceste ratări, cele mai multe în acest sezon. ACS Sepsi avea 21 de mingi prinse la panoul advers, în meciul din etapa trecută, cu CSBT Alexandria. Din aceeași partidă venea și precedentul record la aruncări încercate, 77 câte au fost în dreptul ambelor echipe.

Nici gazdele de la Sirius nu au stat cu mult mai bine la reușitele din acțiune, cu 28 din 66. Olimpia Brașov a încheiat partida cu 53 de recuperări, noua performanță de top a sezonului. Precedenta era de 49, înregistrată de campioana ACS Sepsi în prima etapă, la Timișoara.

Și UPM BC Sirius Târgu Mureș a reușit să intre pe primul loc într-o statistică. Este vorba de cea a capacelor reușite într-o partidă. Mureșencele avut 8 capace în fața brașovencelor, cu Lawrence și Williams reușind câte 3. CSBT Alexandria conducea în acest clasament cu cele 5 capace în fața celor de la ACS Sepsi.

De menționat că Olimpia Brașov este pe prima poziție și la numărul de puncte înscrise într-un meci. Olimpicele au marcat 94 de puncte în prima etapă, când au câștigat la Arad.  

*foto: Sport Pictures

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!