Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia Brașov se deplasează pe terenul celor de la CSBT Alexandria

Silviu Isailă

Silviu Isailă
13.10.2017

CSBT Alexandria și Olimpia Brașov se întâlnesc în etapa a treia a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Confruntarea este programată sâmbătă, 14 octombrie, cu începere de la ora 18.00.

Gazdele vin după o înfrângere în ultima secundă pe terenul celor de la BC Sirius, scor 88-87. În prima etapă a campionatului, echipa din Alexandria a trecut categori de Alba Iulia, scor 88-48. De partea cealaltă, echipa lui Dan Calancea are un parcurs bun în acest început de campionat. Olimpia Brașov a trecut fără probleme în prima etapă de Univ. Goldiș ICIM Arad, urmând ca apoi să aibă un meci foarte strâns cu Phoenix Galați, câștigat cu scorul de 62-61.

Cele două echipe s-au întâlnit de 17 ori. Echipa antrenată de Mădălin Piperea și-a adjudecat 10 confruntări, față de cele 7 ale brașovencelor. În sezonul precedent, acestea și-au împărțit victoriile. Olimpia s-a impus în tur, pe teren propriu, scor 78-67, urmând ca apoi să cedeze la Alexandria, scor 65-72.

Confruntarea de sâmbătă va fi arbitrată de Bedir Sefer, Alexandru Stamate și Andrei Raileanu. Comisar din partea federației va fi Alina Moanta.

foto: Ionuț Suciu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!