Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia CSU Brașov a câștigat cu destule emoții partida cu CST BC Alexandria

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
27.03.2015

Olimpia CSU Brașov a câștigat primul meci al turneului de clasare pentru pozițiile 5-8. Echipa condusă de Dan Calancea a dispus de CST BC Alexandria dar nu fără emoții. După ce au controlat clar ostilitățile în prima parte, brașovencele au trăit periculos pe final iar echipa adversă a avut șansa să trimită meciul în prelungiri în ultimele secunde.

După un prim sfert destul de echilibrat, Olimpia CSU Brașov a accelerat în actul doi și până la pauză și-a creat un avantaj de peste 10 puncte. Din nou cu Britney Jones în zi de grație, „olimpicele” intrau la cabine cu 14 puncte avans față de formația din Alexandria, scor 40-26. În sfertul trei tot brașovencele au făcut legea și s-au desprins la un maxim de 20 de puncte. În sfertul patru, elevele conduse de Mădălin Piperea s-au trezit din amorțeală și au încercat să revină pe tabelă. Acest lucru nu a fost imposibil. Georgiana Voicu a du scorul 76-79 cu mai puțin de 10 secunde rămase de joc. Natasa Bucevac a pasat mingea greșit iar Andra Hass a faultat-o pe Adrienne Webb când aceasta încerca să arunce de la distanță. Americanca de la Alexandria a ratat însă toate cele 3 libere de care a dispus și astfel partida s-a încheiat cu scorul de 79-76 pentru Olimpia CSU Brașov.

Britney Jones a fost cea mai bună jucătoare a meciului cu 32 de puncte, 7 pase decisive și 5 recuperări. Carla Bartee și Sonia Ursu au încheiat în double-double, prima cu 11 puncte și 14 recuperări iar cea de-a doua cu 11 puncte și 12 recuperări.

De la Alexandria s-a remarcat Morgan Stroman cu 22 de puncte, 16 recuperări și 4 pase decisive. Shanita Arnold a terminat partida cu 20 de puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive.

Mâine, 28 martie, Olimpia CSU Brașov va da piept cu BCM Danzio Timișoara iar CST BC Alexandria va întâlni pe Phoenix Galați. Vă reamintim că acest turneu se desfășoară la Sfântu Gheorghe în Sala Kati Szabo.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!