Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia CSU Brașov luptă pentru a egala seria cu ACS Sepsi SIC

Silviu Isailă

Silviu Isailă
11.04.2017

Olimpia CSU Brașov primește vizita celor de la ACS Sepsi SIC, în meciul doi al seriei ce contează pentru semifinalele Ligii Naționale de Baschet Feminin. Confruntarea este programată miercuri, 12 aprilie, cu începere de la ora 18.00.

În primul meci al seriei, Sepsi SIC s-a impus la o diferență de 45 de puncte, scor 89-44. Elevele lui Dan Calancea au început foarte bine partida, însă în sfertul secund au marcat doar 6 puncte, echipa din Sf. Gheorghe având un avantaj de 20 de puncte. În partea a doua a confruntării, brașovencele au evoluat în continuare modest și astfel ACS Sepsi SIC s-a impus cu scorul de 89-44.

În actuala ediție a LNBF, cele două echipe s-au întâlnit de patru ori, Sepsi având câștig de cauză în toate confruntările. La capitolul confruntări all-time, scorul este de 15-1 în favoarea echipei din Sf. Gheorghe.

În ciuda rezultatului din prima confruntare a seriei, partida de miercuri se anunță un foarte interesantă, echipa de sub Tâmpa dorind să se răzbune pentru acel eșec și să trimită seria în decisiv.

Partida din Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” va fi arbitrată de Șerban Rașoga, Alexandra Stan și Costin Bogdănescu, comisar din partea federației fiind Stelian Bănică.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!