Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia CSU Brașov, prima echipă fără triplă într-un meci din acest campionat

Andreea Vlase

Andreea Vlase
11.03.2018

Olimpia CSU Brașov este prima echipă care nu reușește nici măcar o aruncare de la distanță într-un meci din această ediție a Ligii Naționale. Alb-albastrele au pierdut cu 54-62 în duelul cu CSM Satu Mare, din faza a doua a campionatului.

Alb-albastrele au fost în joc în prima repriză, dar au început foarte prost sfertul trei, când au marcat un singur punct în 5 minute. Sătmărencele s-au distanțat la un avans maxim de 17 puncte, profitând în special de mingile pierdute de adversare.

23 de turnovers a avut Olimpia CSU Brașov la al doilea său meci la turneul pe care l-a găzduit. CSM Satu Mare a marcat 23 de puncte după aceste greșeli, în timp ce brașovencele au avut 10 puncte înscrise după cele 10 mingi pierdute de adversare.

Brașovencele au avut o zi proastă la aruncările de după semicerc. Le-au ratat pe toate cele 7 încercate și au devenit astfel primele care încheie cu 0 triple reușite într-o partidă din acest campionat. Și-au încercat norocul de după semicerc: Irimia, de trei ori, Jez, de două ori, iar Pesovic și Dumitrache, o dată.

Formația lui Dan Calancea are în LNBF o medie de 4 reușite de la distanță pe meci, cu 14.28 încercate. 10 triple a marcat cel mai mult Olimpia CSU într-un meci din actuala stagiune, în Liga Europei Centrale, cu Zabiny Brno.

La polul opus se află ACSBT Alexandria. Formația teleormăneană are o medie de 8.18 reușite de la distanță pe meci și deține cea mai bună performanță în această ediție de campionat. Elevele lui Mădălin Piperea au marcat 16 triple într-un meci din luna ianuarie, la Cluj-Napoca.

*foto: Sport Pictures

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!