Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Olimpia CSU Brașov se află la o victorie distanță de bronz

Silviu Isailă

Silviu Isailă
22.04.2017

Olimpia CSU Brașov se află la o victorie distanță de bronz. Echipa de sub Tâmpa primește vizita celor de la CSM Târgoviște, în meciul secund al finalei mici. Confruntarea din Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” este programată duminică, 23 aprilie, cu începere de la ora 18.00.

În actualul sezon competițional, cele două echipe s-au întâlnit de șase ori. În prima fază a campionatului, acestea și-au împărțit victoriile. Brașovencele s-au impus la Târgoviște cu scorul de 78-72, urmând ca apoi să cedeze pe teren propriu, scor 54-82. În faza a doua, elevele lui Dan Calancea au reușit să se impună în ambele confruntări, scor 59-35, respectiv 80-74. Al cincelea duel s-a consemnat în finala Cupei României, câștigată de jucătoarele lui Cătălin Tănase, scor 64-63. În primul meci al finalei mici, echipa de sub Tâmpa s-a impus cu scorul de 59-55, într-un meci în care a condus pe toată durata acestuia.

Istoricul confruntărilor anterioare este favorabil formației din Cetatea Chindiei, care s-au impus în 17 partide, față de cele 5 reușite de echipa de sub Tâmpa.

Confruntarea va fi arbitrată de Andrada Csender, Istvan Bertalan și Alexandra Stan, comisar din partea federației fiind Alina Moanta.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!