Stiri

Olympiacos, depunctată după ce s-a retras din Cupa Greciei

Eduard Popa

Eduard Popa
16.02.2019

olympiacos depunctata liga greciei

Olympiacos Pireu a refuzat să mai joace în a doua repriză a partidei jucate în compania lui Panathinaikos Atena din semifinalele Cupei Greciei. Trupa antrenată de David Blatt a luat această decizie din cauza arbitrajului.

Astfel, Olympiacos a pierdut meciul la „masa verde”, 0-20, chiar dacă pe teren scorul era 25-40 pentru Pana. Astfel, Federația Greacă de Baschet a decis să îi sancționeze pe cei de la Olympiacos cu 6 puncte în campionatul elen, potrivit sportando, motiv pentru care aceștia au căzut din fruntea clasamentului până pe locul 6 în clasament, cu 25 de puncte. Panathinaikos, Peristeri, Prometheus, AEK Atena și PAOK Salonic reușesc astfel să treacă în clasament pentru formația din Pireu. 

Cât despre Panathinaikos, „alb-verzii” se pregătesc pentru finala Cupei Greciei, care va avea loc duminică în compania celor de la PAOK Salonic, la ora 17:00, în sala din Heraklion. 

*foto: Ekathimerini

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!