Stiri

Olympiakos a dat un comunicat oficial în legătură cu evenimentele din semifinala de Cupă


14.02.2019

Miercuri, 13 februarie, în OAKA Arena din Atena, a avut loc un nou episod al rivalității dintre Panathinaikos și Olympiakos. După ce la pauză, formația gazdă conducea cu 40-25, oficialii lui Olympiakos au decis ca jucătorii echipei să nu mai continue această partidă, fiind nemulțumiți de prestația arbitrilor.

Chiar dacă oameni aflați în conducerea ambelor tabere au dat declarații la cald, acum, după o zi, cei de la Olympiakos au emis un comunicat oficial în legătură cu acest eveniment.

Declarăm că, de-acum înainte, echipa noastră nu va mai participa în niciun joc intern împotriva lui Panathinaikos, dacă nu vom beneficia de prezența exclusivă a arbitrilor internaționali.

Declarăm că, de-acum înainte, echipa noastră nu va mai participa în niciun joc intern împotriva altor echipe dacă vreunul dintre cei trei arbitri ce au fluierat în seara precedentă vor fi desemnați: Anastopoulos, Manos și Panagiotou.

Rugăm autoritățile competente să investigheze cauza scăderii cotei de pariuri în cazul unui eventual succes al lui Panathinaikos. Menționăm că acest lucru a avut loc chiar după ce au fost anunțați arbitrii de către Federația Greacă de Baschet.

Declarăm că, de-acum înainte, D. Giannakopoulos nu va mai fi admis în arena noastră sub nicio formă chiar dacă va încerca pe viitor.”

Așadar, formația greacă cere următoarele lucruri: arbitri străini la duelurile interne cu Panathinaikos, niciun meci să nu mai fie arbitrat de vreunul din cei trei care au fluierat confruntarea din seara precedentă, o anchetă împotriva activităților ilegale privind pariurile. De asemenea, după ce proprietarul lui Panathinaikos, Dimitris Giannakopoulos, a pus o pereche de lenjerie intimă pe banca lui Olympiakos, acesta nu va mai fi lăsat să intre în sala lui Olympiakos.

*foto: euroleague.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!