Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

One-man show Virgil Stănescu la Timişoara

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
29.10.2013

În meciul inaugural din etapa a 5-a, dinte BC Timişoara şi Steaua, veteranul oaspeţilor, Virgil Stănescu a reuşit recordul campionatului în ceea ce priveşte punctele înscrise de un jucător într-un singur meci. Pivoul militarilor a fost de neoprit sub panou, niciunul dintre adversarii săi neputând să îi facă faţă, astfel că a terminat partida cu 37 de puncte, chiar dacă a părăsit prematur terenul din cauza acumulării a cinci greşeli personale.

În cele aproape 34 de minute petrecute pe parchet, Stănescu a reuşit 16 din 21 de aruncări de 2 puncte şi 5 din 6 de la linia de aruncări libere. Meciul de la Timişoara a fost cel mai bun pentru stelist şi din punct de vedere al procentajelor, acestuia intrându-i 76 % din aruncările din acţiune şi 83% din aruncările libere.

După cum a declarat Stănescu la finalul meciului, meritul le aparţine în egală măsura şi coechipierilor, care l-au pus în situaţii favorabile.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!