Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Operație cu succes pentru Kevin Capers

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
30.10.2017

Operație cu success pentru Kevin Capers, baschetbalistul de 24 de ani al lui CSU Sibiu care a suferit o accidentare gravă în etapa a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Sportivul a publicat de curând o imagine pe contul personal de Facebook în care le transmite un mesaj tuturor celor care i-au fost aproape, spunând că operația s-a desfășurat cu succes.  

„Totul se întâmplă cu un motiv. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine și s-au rugat pentru mine. Apreciez enorm de mult asta. Operația a fost un success. Sunt cu un pas mai aproape de revenire”, se arată în mesajul postat de Kevin Capers.

capers spital

Deși a apucat să evolueze în doar câteva partide pentru CSU Sibiu, jucătorul a devenit rapid unul dintre favoriții fanilor sibieni. Kevin Capers a avut evoluții extrem de bune, accidentarea sa provocând o pierdere importantă în lotul formației sibiene. Pentru a suplini lipsa sa, staff-ul clubului sibian a decis să îl readucă pe Marcel Davis, jucător care și în sezonul precedent a evoluat în culorile galben-albastre.

Kevin Capers s-a accidentat în partida cu Steaua CSM EximBank, disputată în Sala Transilvania. Jucătorul american a aterizat foarte prost pe piciorul stâng după un slam dunk de excepție, fiind scos de pe teren cu targa. După mai multe investigații s-a stabilit că sportivul a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior. 

Kevin Capers a decis să se opereze acasă,  în SUA. Înainte de a pleca din Sibiu, a mers la Sala Transilvania, la antrenamentul colegilor săi. 

 

  *Ana-Maria Mătușoiu/ facebook Kevin Capers

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu sibman :

    Sanatate multa
    Si sa te refaci cat mai rapid.

    cu 6 ani în urmă (31.10.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!