Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Opiniile Total Baschet. Premiații și dezamăgirile sezonului masculin 2016/2017

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.04.2017

Cine este, în opinia voastră, MVP-ul sezonului?

Radu Bărăian: Experiența acumulată în timp în S.U.A, Euroligă și campionatele puternice din Europa în care a evoluat și-a făcut simțită prezența din plin în sezonul regulat din LNBM. În opinia mea, Vlad Moldoveanu, cel mai valoros baschetbalist român al momentului, merită titlul de MVP al sezonului. Chiar dacă au fost câțiva jucători cu cifre statistice mai bune decât ale lui, printre care și colegul de echipă Kyndall Dykes, un contracandidat serios la acest titlu de MVP, Vlad a pus umărul, și la propriu și la figurat, la parcursul excelent al celor de la U-BT în campionat și nu numai. Moldoveanu a fost decisiv în meciuri extrem de importante, a avut partide cu multe puncte marcate, însă este genul de jucător căruia îi observi calitățile și atunci când nu are mingea, fiind un foarte bun recuperator, coordonator, atât din teren cât și de pe bancă, un exemplu pentru cei tineri și un jucător care își așumă responsabilitatea în momente cheie.

Paul Olar: MVP- ul sezonului Indiscutabil, Vlad Moldoveanu. Deși a avut un sezon afectat de accidentări, Vlad a demonstrat că este cel mai bun jucător din campionat. Evoluează la echipa momentului și reprezintă principala gură de foc a lui Mihai Silvășan. El este românul crescut de americani și care decide cu ușurință meciuri în Liga Națională. Aruncă perfect de oriunde, are avantajul înălțimii, recuperează și se apără. Acesta ar fi Moldoveanu!

Valentin Todea: Consider că acest titlu merită să îi revină lui Kyndall Dykes, la mare luptă cu Vlad Moldoveanu, coechipierul său de la U-Banca Transilvania. Față de sezonul trecut, americanul din formația clujeană a părut mai constant în evoluții, dar și mai determinat pe parchet. Fundașul de 29 de ani impresionează prin ruperile de ritm și prin execuțiile sale, fiind decisiv de multe ori. În cazul în care prestațiile acestuia și ale colegilor săi vor continua în acest fel, U-BT va fi de neoprit în lupta pentru titlul de campioană.

Eduard Popa: Cursa pentru MVP se dă între doi jucători, Kyndall Dykes şi Vlad Moldoveanu. Cei doi sunt liderii echipei cu cel mai bun rezultat din sezonul regulat şi au chiar şi statistici asemănătoare. Dykes are 17,1 puncte, cu 5 recuperări şi 4 pase decisive pe meci, Vlad Moldoveanu are 16,7 puncte, 5,7 recuperări şi 2,5 pase decisive. Deci cred că ar trebui să dăm cu banul şi să ne decidem care dintre cei doi merită titlul de cel mai bun jucător al Ligii în acest sezon.

Ana-Maria Mătușoiu: Din punctul meu de vedere, Kyndall Dykes și Vlad Moldoveanu sunt jucătorii care merită acest titlu. Ambii au avut un sezon reușit, cifrele vorbind de la sine.  Cei doi sunt principalii marcatori ai lui U BT, Dykes cu o medie de 17.1 puncte pe meci, iar Moldoveanu cu 16.7 puncte. Cât îl privește pe Dykes, americanul liderului Ligii Naționale de Baschet Masculin este un jucător care posedă calități sportive impresionante, fiind decisiv în majoritatea partidelor disputate de U BT. La rândul lui, Moldoveanu, așa cum era de așteptat, a adus un mare plus formației clujene, principala favorită la câștigarea titlului.

Bogdan Isailă: Nu mă pot decide în a acorda titlul de MVP unui singur component al câștigătoarei sezonului regulat, U BT Cluj-Napoca. Din punctul meu de vedere la formația din Cluj-Napoca au existat în acest sezon două motoare care au purtat angrenajul spre un nou sezon regulat câștigat după 7 ani. Vlad Moldoveanu și Kyndall Dykes merită să împarta acest titlu, în opinia. Ambii au avut cifre asemănătoare la puncte și eficiență, în jurul a 17 puncte pe meci și a unui indice de eficiență de 19 unități. Cei doi  s-au completat perfect și mereu unul dintre ei a făcut diferența în meciurile jucate de U BT Cluj.

Cine este, în opinia voastră, cel mai bun antrenor al sezonului?

Radu Bărăian: Dan Fleșeriu fără doar și poate. Ce a reușit antrenorul sibian cu echipa din orașul natal nu poate să treacă neobservat. Cu un lot și un buget sub celelalte echipe din fruntea LNBM, Fleșeriu și-a condus echipa spre un loc 2 la finalul sezonului regulat, loc obținut surprinzător, dar în același timp meritat. Calmul, profesionalismul, încrederea acordată celor tineri, declarațiile din presă care denotă foarte mult bun-simț și desigur, rezultatele, îl propulsează pe Dan Fleșeriu în postura de cel mai bun antrenor din actuala stagiune.

Paul Olar: Pentru cele două trofee, pentru parcursul din Liga Națională și pentru faptul că reușește să stăpânească un vestiar greu, la sezonul de debut ca principal, îl consider pe Mihai Silvășan drept antrenorul sezonului.

Valentin Todea: Mihai Silvășan a demonstrat că postura de antrenor principal la puțin peste 30 de ani nu este o pălărie prea mare pentru acesta, așadar îi acord acest titlu. Cel poreclit ”Silvă” a reușit să gestioneze un grup de caractere puternice și de jucători foarte experimentați, unii mai în vârstă decât el. Tehnicianul de la U-BT Cluj-Napoca a știut cum să pună în valoare fiecare jucător pe care îl pregătește astfel încât să obțină cele mai bune rezultate. Formația sa este favorită la cucerirea campionatului, după ce și-a adjucat deja primele două trofee ale sezonului. La fel ca anul trecut, țin să îi acord o mențiune lui Dan Fleșeriu la acest capitol, cel care a reușit cu resurse limitate să termine pe poziția a 2-a înaintea play-off-ului alături de CSU Sibiu.

Eduard Popa : Mihai Silvășan. U BT Cluj-Napoca a câştigat mai mult decât detaşat sezonul regulat şi, cu excepţia unor sincope ici colo, echipa lui Silvăşan a reuşit să defileze prin campionat, cu victorii foarte clare în faţa principalelor contracandidate.

Ana-Maria Mătușoiu: Pentru tot ce a făcut în actuala ediție de campionat, Dan Fleșeriu merită pe deplin titlul de antrenorul anului. Antrenorul lui CSU Sibiu a reușit un sezon mai bun ca precedentul, fiind capabil să ducă o echipă cu un buget și o rotație mai mici ca ale echipelor din Top 6 pe locul doi la finalul sezonului regulat. Dan Fleșeriu și-a mobilizat echipa într-un mod exemplar, ducând-o pe poziția a doua, pe care CSU Sibiu n-a mai ocupat-o la finele sezonului regulat de aproape 20 de ani. Bineînțeles, trebuie să vorbim și despre Mihai Silvășan, antrenorul lui U BT, care a demonstrat că antrenoratul n-are vârstă, descurcându-se foarte bine la primul său sezon ca principal.

Bogdan Isailă: Mihai Silvășan. Cel mai tânăr antrenor din Liga Națională a reușit să obțină cel mai bun record al sezonului, un lucru deloc ușor, chiar dacă a avut la dispoziție un lot foarte valoros. La primul său sezon în funcția de principal consider că „Silvă” a avut o misiune dificilă în a controla o echipă plină de valori individuale, misiune pe care până acum a îndeplinit-o cu succes. Un alt aspect pozitiv arătat de tânărul antrenor este legat de atitudine, de fiecare dată Silvășan insuflă determinare și motivație echipei sale, lucru pe care l-am observat cel mai bine la ultimul meci jucat la Sibiu, la un meci fără miză pentru clujeni. Consider că și cele două trofee cucerite de U BT Cluj în această stagiune sub comanda lui Silvășan îl îndreptățesc pe acesta să fie desemnat antrenorul sezonului.

Cine este, în opinia voastră, revelația sezonului?

Radu Bărăian: Titlul de cel mai bun antrenor al anului merge din punctul meu de vedere la braț cu titlul de echipă revelație a sezonului și anume BC CSU Sibiu. „Cu un lot și un buget sub celelalte echipe din fruntea LNBM, Fleșeriu și-a condus echipa spre un loc 2 la finalul sezonului regulat, loc obținut surprinzător, dar în același timp meritat”. Cu un parcurs cel puțin la fel de bun ca în sezonul regulat, dar și cu puțin noroc, sibienii pot bifa în acest sezon cel puțin o finală de campionat, o finală meritată atât de echipă, cât și de suporterii lor fanatici.

Paul Olar: CSU Sibiu continuă să strălucească sub bagheta lui Dan Fleșeriu. A făcut câteva transferuri interesante în vară și nu era cotată cu șanse la ocuparea unui loc pe podium. Popescu și compania au făcut meciuri mari, ajungând pe poziția secundă la finalul stagiunii regulate.

Valentin Todea: Echipa sibiană cred că este cea care a surprins cel mai tare în această stagiune, devansând formații cu bugete mai mari în clasamentul Ligii Naționale. Locul secund obținut înaintea fazelor eliminatorii este probabil mai mult decât ce se aștepta din partea celor de la CSU Sibiu, performanță obținută în condițiile unei bănci scurte și bazându-se în principal pe un jucător român aflat spre finalul carierei, în persoana lui Bogdan Popescu.

Eduard Popa: CSU Sibiu a reuşit un loc doi foarte bun cu o rotaţie scurtă şi bazându-se foarte mult pe Bogdan Popescu, ajuns la 38 de ani. Dan Fleşeriu a rătat încă o dată că e un antrenor talentat, Kevin Hardy a rămas la fel de spectaculos, iar aducerea lui Igor Mijajlovic s-a arătat extrem de inspirată.

Ana-Maria Mătușoiu: Evoluțiile sibienilor din actuala ediție de campionat și locul doi pe care îl ocupă la finalul sezonului regulat le conferă titlul de revelația sezonului. Formația galben-albastră a obținut un binemeritat loc doi la finalul sezonului regulat, la această reușită contribuind întreaga familie CSU Sibiu.

Bogdan Isailă: Aici nu poate exista decât un singur răspuns în opinia mea, CSU Sibiu. Echipa condusă de Dan Fleșeriu a reușit o clasare excelentă la finalul sezonului, cea mai bună din ultimele multe sezoane. Formația din Sibiu a mers pe continuitate și a păstrat trei piese grele din sezonul trecut. Chiar dacă au suferit în acest sezon de la linia de libere și la aruncările de pe semicerc, CSU Sibiu a compensat acestea prin jocul defensiv și prin unitatea arătată pe parchet. Mai mult, CSU Sibiu a reușit să învingă cel puțin o dată fiecare echipă din Liga Națională, un alt argument solid în a o numi revelația sezonului.

 Ce jucător a avut, în opinia voastră, cel mai mare salt valoric?

Radu Bărăian: Aici sunt mai multe nume care pot fi menționate, de la Rolland Torok, Kevin Hardy, până la Andrei Mandache sau Pavel Marinov, însă acești jucători și-au arătat deja în timp calitățile și de ce sunt în stare. Totuși eu mă îndrept spre un tânăr jucător român, care atunci când a primit minute a răsplătit cât de mult a putut încrederea băncii tehnice. Fiind măcinată de probleme financiare și de natură medicală, BC Mureș prin antrenorul Barnabas Szasgaspar a fost nevoită să apeleze la soluții de avarie, una dintre ele fiind Alin Ioan Borșa. Baschetbalistul a reușit câteva partide cu cifre excelente, atât în campionat cât și în Europa, ajutându-și din plin echipa, față de alte sezoane în care prindea foarte puține minute pe parchet, neavând șansa să-și valorifice calitățile. De asemenea, sunt de părere că ratarea din ultima secundă a finalei Cupei României care putea trimite trofeul la Târgu Mureș, și sper eu că și această nominalizare din partea mea, îl vor face pe Alin Borșa mai puternic și mai motivat.

Paul Olar: Întotdeauna am ales să nominalizez jucători români, tineri. Recunosc că în acest an am oscilat între mai mulți sportivi. Spre exemplu, apreciez modestia și creșterea în joc a lui Tudor Gheorghe de la U-BT sau rolul lui Bobe Nicolescu în garnitura campioanei. Dar cel mai mult m-a impresionat Lucas Tohătan. Baschetbalistul Timișoarei afișează un curaj remarcabil pentru vârsta sa. Aruncă, bagă mâna la minge indiferent pe cine are în față și nu se ferește de contact. Indicutabil, evoluția lui Lucas este singurul lucru bun care a avut de-a face cu BCM Olimpic Baia Mare în actuala stagiune.

Valentin Todea: Sunt de părere ca Pavel Marinov a înregistrat un progres semnificativ în sezonul 2016-2017, după un sezon destul de bun reușit în stagiunea precedentă la Dinamo București. Jucătorul bulgar de la BCMU Pitești este principala gură de foc a argeșenilor și își asumă acțiuni personale în momente cheie ale jocului. De asemenea, Marinov este un sportiv spectaculos, reușind să încânte publicul prin slam dunk-uri sau pătrunderi de efect în căciulă. Pavel a contribuit din plin la succesele trupei lui Hristu Șapera din acest sezon, fiind foarte important în angrenajul echipei sale.

Eduard Popa: Goran Martinic s-a trezit la Târgu Mureş cu o echipă cu grave probleme financiare, fără Ozi Barro, apoi şi fără Alhaji Mohammed. Aşa că şi-a cărat echipa în spate şi a adus-o pe locul 7 la sfârşitul sezonului regulat, îmbunătăţindu-şi considerabil statisticile personale: 18,2 puncte pe meci, 7,4 pase decisive, 3 recuperări, 2,1 intercepţii şi numai 2,5 turnovers. Mai mult, aruncarea a rămas senzaţională: 57,7% de la 2 puncte, 36,6% de la 3 puncte şi peste 90% la aruncările libere, în contextul în care a trebuit să îşi asume responsabilitatea aruncării mai mult decât în sezoanele precedente.

Ana-Maria Mătușoiu: Cred că am putea vorbi de cel puțin doi jucători. Deși BC Mureș a avut un sezon mai slab ca precedentul, am putut observa un salt valoric la Goran Martinic. Muntenegreanul Mureșului a încheiat sezonul regulat cu medii foarte bune, fiind cel mai bun pasator din campionat. De altfel, este liderul echipei la capitolul puncte marcate, cu o medie de 18,2 puncte pe meci.

Țin să îl menționez și pe Kevin Hardy, la care am putut vedea o îmbunătățire în ceea ce privește aruncările de 3 puncte, capitol la care nu a excelat deloc în primul său sezon la CSU Sibiu. Poate cel mai spectaculos jucător din LNBM, Hardy a adus un plus valoare echipei de pe Cibin pentru al doilea sezon la rând. Se observă din ce în ce mai multă încredere la jucătorul american, care a și fost decisiv în meciul cu Steaua, când a înscris două treițe consecutive într-un moment important, asta după ce și cu o etapă înainte reușise să marcheze de două ori de la mare distanță, în partida pierdută la Pitești.

Bogdan Isailă: În opinia mea Goran Martinic, deși nu mai e la prima tinerețe, a reușit să-și ridice nivelul față de sezonul trecut, unul în care echipa sa juca finala. Cu toate problemele pe care BC Mureș le are, Martinic a fost de departe liderul din teren al „tigrilor”. El are medii mai bune la puncte și la pase decisive. Consider că rolul său în acest sezon a fost mult important în ofensiva lui BC Mureș și s-a achitat perfect de sarcini.

Ce jucător este, în opinia voastră, dezamăgirea sezonului?

Radu Bărăian: Din păcate pentru naționala României, pentru CSM Oradea și pentru el însuși, Titus Nicoară se află în continuare pe un trend descedent. Desigur, au fost momente în care experiența acumulată pe parcursul anilor s-a văzut în partidele Oradiei, însă Titus este în continuare departe de forma de altădată.

Paul Olar: Mă gândeam că Will Franklin va avea un impact mult mai mare la CSM CSU Oradea. E drept, a revenit în timpul sezonului și a împărțit postul de coordonator al campioanei cu Branko Mirkovic. Sârbo-bulgarul a plecat, e timpul ca Franklin să demonstreze că poate să fie din nou motorul CSM-ului!

Valentin Todea: Mă așteptam ca Titus Nicoară să aibă un rol mai important la CSM CSU Oradea, fiind vorba de un transfer menit să aducă un plus valoric semnificativ în ceea ce privește locul jucătorului român în sistemul gândit de Cristian Achim. Față de sezonul trecut, petrecut la Steaua CSM Eximbank, extrema de forță nu s-a remarcat la același nivel, având însă de-a face cu un sezon mult mai încărcat în care a suferit și din cauza problemelor medicale. Cu toate acestea, aș spune că Nicoară ar fi trebuit să arate mai multe pe terenul de joc.

Eduard Popa: Nu aş numi-o neapărat o dezamăgire, dar mă aşteptam ca Titus Nicoară să fie mai important pentru angrenajul lui CSM CSU Oradea. În special dacă ţinem cont că Zeno şi Barnette au fost accidentaţi pentru bune perioade de timp. Cred însă că Titus se va revanşa în playoff.

Ana-Maria Mătușoiu: Probabil că mulți s-ar fi așteptat ca Titus Nicoară să aibă o evoluție mult mai bună, în acest sezon, la campioana CSM Oradea. Sportivul român a avut, în schimb, un sezon mai puțin reușit, în care a adunat o medie de 8,2 puncte pe meci.

Bogdan Isailă: Nu aș putea spune că Adrian Guțoaia este cea mai mare dezamăgire a sezonului, dar personal mă așteptam la mai mult de la internaționalul român în acest sezon. Chiar dacă a revenit după o accidentare gravă, el a jucat la o echipă mai modestă valoric față de cele la care a jucat în sezoanele precedente. Guțoaia nu s-a numărat printre liderii lui Phoenix. El a reușit în nota ultimelor sale sezoane, dar consider că era loc de mult mai bine.

Ce echipă este, în opnia voastră dezamăgirea sezonului?

Radu Bărăian: SCM U Craiova reprezintă din punctul meu de vedere dezamăgirea sezonului. O echipă care în ultimele sezoane s-a luptat acolo sus, anul acesta a dezamăgit, cred eu, pe toată lumea. Cu un management deficitar și cu nume în echipă precum Darius Hargrove, Travis Bureau și Cătălin Burlacu, Craiova a prins play-off-ul abia în ultima clipă, ceea ce este o răsplată cam nedreaptă în urma unui sezon ratat. SCM U Craiova are potențialul necesar pentru a se lupta cu echipele de top, însă un restart din toate punctele de vedere cred că ar prinde bine în Bănie.

Paul Olar: BCM Olimpic Baia Mare. De fiecare dată voi contesta prezența echipelor de „umplutură” în Liga Națională. Proiectul băimărenilor părea frumos, însă au operat zeci de modificări. Sebastian Man nu a mai fost principal, apoi a revenit. Jucătorii americani de valoare îndoielnică au plecat pe bandă rulantă. Unii nici nu au apucat să guste horinca maramureșeană că au fost catapultați peste ocean. Ca într-un final, oficialii echipei să își dea seama că nu mai au bani și retrag echipa. Păcat! Vreau totuși să transmit un gând bun către Sebastian Man și Andrei Dohi. Înțeleg că se ocupă atent de copiii care pot aduce, în câțiva ani, din nou baschetul de primă ligă la Baia Mare.

Valentin Todea: SCM U Craiova. Formația doljeană a dispus de resursele necesare pentru a avea un sezon mai liniștit, însă acestea nu au fost gestionate corect. Cătălin Burlacu și compania s-au calificat in extremis în play-off-ul Ligii Naționale, după ce terminaseră pe ultimul loc prima fază, având în vedere retragerile din campionat ale grupărilor din Ploiești și Baia Mare.

Eduard Popa: În mod normal ar fi trebuit să aleg între CSM CSU Oradea şi BC Mureş pentru această "distincţie". Dar cum ambele finaliste de anul trecut beneficiază de circumstanţe atenuante, Oradea - problemele medicale, Mureş - cele financiare, voi alege echipa care a prins in extremis un loc de playoff: SCM U Craiova. Când te uiţi peste lotul oltenilor, îţi vine mai greu să crezi că echipa asta nu a reuşit decât un amărât de loc opt. Sunt sigur că oltenii vor încerca să se revanşeze în playoff şi vor da tot ce au mai bun contra celor de la U BT Cluj-Napoca.

Ana-Maria Mătușoiu: SCM U Craiova. Oltenii au avut un sezon slab și s-au calificat pe ultima sută de metri în play-off, asta după ce în ediția precedentă au încheiat sezonul regulat în primele șase. Vor juca în play-off cu U BT Cluj-Napoca și șansele lor de reușită în fața clujenilor sunt mici. Cu toate acestea, au resursele necesare pentru a face măcar o figură frumoasă. 

Bogdan Isailă: Fără îndoială Dinamo București este marea dezamăgire a acestui sezon. Formația bucureșteană nu a avut o strategie clară încă din startul sezonului. A schimbat rapid atât la nivelul lotului de jucători cât și la nivelul băncii tehnice. După sezonul trecut în care a lăsat o impresie foarte bună, Dinamo a avut un punct de la care să construiască, însă a terminat ultima (făcând abstracție de Baia Mare, o glumă în opinia mea pentru baschetul românesc) și a șters cu buretele ceea ce a făcut bine cu un an în urmă.

foto: sportpictures.eu, Ana-Maria Mătușoiu

10 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Oldtimer :

    Lipseste, cred, o intrebare....
    care poate fi considerata retorica, in sensul ca ar obtine, probabil, un raspuns unanim....
    Dar / Sau poate fi pastrata pentru dupa PO...
    Pana atunci, sa ne bucuram...de BASCHET...

    cu 6 ani în urmă (10.04.2017)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      Oldtimer
      Corect!!!....dar daca????!!!!

      cu 6 ani în urmă (10.04.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea mi :

    opinii
    îmi dau seama că toate aceste opinii s-au referit strict la parcursul din campionatul intern.
    dacă ar fi să ținem cont de parcursul european al CSM Oradea atunci probabil...

    cu 6 ani în urmă (10.04.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    !
    ....si io care ma gandeam ca la ora asta sunteti conectati la tensiunea meciului din HD....la senzationala atmosfera....

    cu 6 ani în urmă (10.04.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Oldtimer :

    Unde dai si unde crapa ( reloded)
    sincer, surprinzatoare reactie la postarea mea anterioara....chiar nu ma asteptam....
    Pana nr. de " - " nu va creste exponential, ca Fat- Frumos, precizez ca tema / subiectul la care ma refeream are de a face cu echipa a carei blazon imi insoteste ID-ul pe acest forum, in proportie de 1/12 (de fapt 1/11 si, ulterior, 1/10).
    Pacat....pe TB prolifereaza, din pacate, un fenomen nedorit...
    (parafrazez) " E usor a da cu +/- cand nimic nu ai a spune..."

    cu 6 ani în urmă (10.04.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Sa mai zic o data de Rasic? Avem un all star fara star si articol de premiati fara cel care a castigat 2 cupe! Daca Silva a castigat doua cupe, Rasic cate a castigat?:))

    cu 6 ani în urmă (10.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe stg257:

      free62
      rasic e un jucator excelent, dar cand vine vorba de astfel de "trofee individuale" ... foarte mult conteaza constanta pe tot parcursul sezonului ca ii bine ca ii rau aia putem discuta mult si bine :) ... iar rasic ne-a scos in cele mai grele momente ... dar ... pur statistic ... e al 4lea scorer al echipei (vlad, dykes, adamovic au mai multe ppg), e abia al 3lea la pase decisive (adamovic, kariniauskas), e al 2lea la interceptii pe meci (adamovic e primul si foarte aproape de el dykes, vlad, barro) ... la eficuenta e al 5lea; nu o sa pun capitolele care nu sunt relevante pentru fundasi :) ... ce vreau sa spun e ca de.obicei nu se evalueaza care e cel mai bun jucator, ci cine a avut cel mai bun sezon ... totodata un mare aport aici il are locul echipei in clasament (iar daca oradea era pe prima pozitie nu aveam dykes si vlad in pareri ci barnette si zeno)

      cu 6 ani în urmă (11.04.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Da corect, doar ca discutam de un jucator constant, as zice mai constant decta Vlad care a lipsit o perioada importanta si de o exceptie pe care nu o poti trata la gramda daca intorci capul in stanga si in dreapta. Ma rog...el sa fie sanatos...

      cu 6 ani în urmă (11.04.2017)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca air23 :

    @danb61
    esti penibil!!!

    cu 6 ani în urmă (10.04.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Eh omu e suparat probabil ca Steaua e programata maine de la 6 si nu prinde meciul de la inceput. Parca in sezonul ala cand a jucat Levi la noi, nu au fost asa suparati unii fani sibieni la meciurile directe:)))

      cu 6 ani în urmă (10.04.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!