Opiniile Total Baschet. Premiații și dezamăgirile sezonului masculin 2018/2019


Redactorii site-ului nostru au răspuns, pe rând, la șase întrebări referitoare la sezonul regulat recent încheiat

1. Cine este, în opinia voastră, MVP-ul sezonului?

David Istrate. În anul acesta, campionatul românesc a avut parte de foarte mulți jucători excelenți, care au reușit să se facă remarcați prin prestațiile lor. Totuși, consider că titlul de MVP al sezonului i se cuvine lui Kyndall Dykes, baschetbalistul revenit sezonul acesta la U-BT Cluj-Napoca. Americanul de 32 de ani a fost cel mai important sportiv din lotul lui Mihai Silvășan, având medii de 18.6 puncte, 4.7 recuperări și 3 pase decisive. Dincolo de cifre, Dykes a fost omul decisiv al clujenilor în momentele cheie și în puținele partide în care nu a avut prestații așa de solide, efectul a fost vizibil. În plus, în comparație cu alți scoreri, extrema lui U-BT Cluj-Napoca poate evolua foarte bine și în apărare, de aceea consider că el ar trebui să fie MVP-ul ediției 2018-2019.

Valentin Todea. După o analiză asupra baschetbaliștilor din Grupa Roșie cu cel mai mare impact în jocul echipei lor, l-am ales pe Kris Richard de la CSM CSU Oradea pentru titulatura de MVP al acestui sezon din Liga Națională de Baschet Masculin. Fundașul american este cel mai important jucător din lotul echipei orădene, liderul marcatorilor de la campioana en-titre și este totodată un jucător foarte eficient. Richard pune mereu în pericol defensiva adversă iar productivitatea acestuia pe parchet este crucială pentru gruparea bihoreană, fiind omul pe care se poate baza atunci când are nevoie de puncte pe tabelă. Alegerea lui pentru titlul de MVP nu a fost ușoară, având în vederea mediile statistice adunate de Kyndall Dykes și Kevin Hardy în stagiunea actuală. Revenit la U-BT după un sezon de pauză, Dykes a impresionat din nou în echipamentul alb-negru și este principalul marcator al Grupei Roșii. De asemenea, Hardy este unul dintre liderii Sibiului și un jucător ce deține calități atletice impresionante pe care știe să și le pună în valoare, deținând și titlul de cel mai eficient baschetbalist din Grupa Roșie.

Bogdan Isailă. Titlul de MVP al sezonului în Liga Națională de Baschet Masculin merge, în opinia mea, către Kevin Hardy. Americanul a avut o constanță debordantă pe parcursul acestui sezon și a contribuit la toate aspectele jocului lui BC CSU Sibiu, impactul său fiind unul major atât în defensivă cât și în ofensivă. Hardy este cel mai eficient jucător din LNBM, dacă ne raportăm doar la echipele din Top 6 și cu siguranță titlul de MVP i se cuvine.

Eduard Popa. Kyndall Dykes - pe lângă faptul că este cel mai bun marcator al sezonului, Kyndall a reușit și multe aruncări decisive pentru formația sa. Dykes a trebuit de asemenea să acopere și accidentările numeroase care s-au abătut asupra echipei sale în acest sezon regulat.

2. Cine este, în opinia voastră, cel mai bun antrenor al sezonului?

David Istrate. În acest moment, îmi vin în minte două nume: Mihai Silvășan și Cristian Achim. Ambii antrenori s-au confruntat în acest sezon cu multiple probleme de lot, de la Cluj s-au accidentat pe rând Vlad Moldoveanu, Stanimir Marinov, Tony Easley, Jason Washburn și Aleksandar Rasic, în timp ce la Oradea, pe lângă accidentări, au avut loc și o mulțime de transferuri. Prin urmare, faptul că aceste două echipe au reușit să încheie sezonul regulat pe podium cred că spune ceva despre calitatea celor doi tehnicieni aflați la cârma formațiilor. În același timp, Dan Fleșeriu merită toată aprecierea pentru modul în care a gestionat echipa sa care a terminat sezonul pe prima poziție și pare favorită în cursa pentru titlu.

Valentin Todea. Cu toate că atât Mihai Silvășan, cât și Cristian Achim au avut un parcurs remarcabil alături de echipele lor, îl aleg pe Dan Fleșeriu drept cel mai bun antrenor al sezonului. Acesta a reușit să își asigure prima poziție în clasament și avantajului terenului propriu pe tot parcursul play-off-ului cu o etapă înainte de finalul grupei Top 6, fapt ce poate fi un factor decisiv având în vedere atmosferă creată în Sala Transilvania, în special în meciurile cu o însemnătate importantă. Fleșeriu a reușit să câștige ultimele dueluri din deplasare împotriva principalelor contracandidate la titlul de campioană, U-BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea, Sibiul practicând un joc colectiv ce o poate propulsa departe în acest sezon.

Bogdan Isailă. Dan Fleșeriu. BC CSU Sibiu a făcut un nou sezon regulat foarte bun la capătul căruia a încheiat în fruntea clasamentului și va porni în toate confruntările din playoff cu avantajul terenului propriu. Cu Dan Fleșeriu la timonă, BC CSU Sibiu a învins cel puțin o dată toate echipele pe care le-a întâlnit, atât acasă cât și în deplasare.

Eduard Popa. Toți antrenorii din top 8 au avut de depășit situații dificile de-a lungul acestui sezon, asa că fiecare merită lăudat pentru munca depusă. Acestea fiind spuse, distincția pentru cel mai bun antrenor ar trebui să îi revină celui care se află pe primul loc și anume lui Dan Fleșeriu.

3. Ce echipă este, în opinia voastră, revelația sezonului?

David Istrate. De-a lungul întregului sezon, nu cred că a existat vreo echipă care să se autodepășească și să rămână constantă. În schimb, pe porțiuni au fost unele formații care au surprins. SCM U Craiova a avut un început de sezon excelent și ne amintim că s-a aflat pentru o bună bucată de timp pe locul al treilea. Apoi, în prima parte din Top 6, SCM Timișoara a fost echipa care a dominat, reușind câteva victorii surprinzătoare în fața lui BC CSU Sibiu, CSM CSU Oradea și U-BT Cluj-Napoca. De asemenea, în Grupa Galbenă, CS Dinamo Știința București a avut câteva prestații excelente, deși venise cu 14 înfrângeri din prima fază a campionatului. Cu toate acestea, nu a existat o echipă ca în alți ani care să rămână constantă și să reușească să încheie pe un loc mai bun decât cel așteptat.

Valentin Todea. Formată dintr-un grup important de jucători din Serbia și din Muntenegru, alături de doi americani, români cu experiență și tineri autohtoni promițători, SCM Timișoara a reușit câteva victorii surprinzătoare în Grupa Roșie și a practicat un joc spectaculos în special pe teren propriu.

Bogdan Isailă. Nu văd o revelație în acest sezon al LNBM. Aici aș putea să o menționez pe Dinamo Știința București, echipă care a avut un start de sezon catastrofal, 14 înfrângeri din tot atâtea jocuri dar care pe urmă a reușit accederea în playoff și în Final Four-ul Cupei României.

Eduard Popa. Pentru prima parte a sezonului, distincția revine celor de la SCM U Craiova. Pentru partea a doua, premiul se duce la Dinamo Știința. O mențiune merită și CSO Voluntari pentru faptul că au venit tare pe turnantă și au fost efectiv la o aruncare de la jumate distanță să intre în playoff.

4. Ce jucător a avut, în opinia voastră, cel mai mare salt valoric în acest sezon?


David Istrate. În opinia mea, jucătorul cu cel mai mare salt valoric în acest sezon este Dragoș Diculescu. Desigur, jucătorul român a beneficiat de regulamentul favorabil tinerilor, însă acesta a crescut de la o medie de 5 minute/meci la una de aproape 23 de minute/meci. Drept consecință, Diculescu a avut în acest an competițional următoarele statistici: 5 puncte, 3.1 recuperări și 2.2 pase decisive. Sportivul de 19 ani a câștigat foarte multă încredere și a evoluat fără frică pe teren, reușind de multe ori să înscrie în momentele decisive. Pe lângă Dragoș Diculescu, un alt jucător ce a avut un salt valoric este Rolland Torok. În sezonul trecut, l-am ales pe baschetbalistul lui U-BT Cluj-Napoca la următoarea întrebare, cea legată de dezamăgirea sezonului. Însă, anul acesta, Roli Torok a revenit la forma care l-a consacrat înainte de ediția 2017-2018 și a înlocuit cu succes absența lui Vlad Moldoveanu. Pivotul originar din Oradea a început să își recapete încrederea în aruncarea de 3 puncte și a redevenit un jucător important pentru deținătoarea Cupei României și pentru națională.

Valentin Todea. Probabil jucătorul cu cea mai mare creștere în evoluții față de sezonul precedent este tânărul român Dragoș Diculescu. Venit la SCM Timișoara în vara trecută, acesta a profitat din plin de șansa sa și a reușit mai multe meciuri foarte bune, ceea ce a făcut ca atenția multora să se îndrepte în direcția lui. Diculescu a devenit o piesă importantă la gruparea de pe Bega iar prestațiile sale din actuala stagiune sunt promițătoare în ceea ce privește viitorul său.

Bogdan Isailă. Dragoș Diculescu a ajuns la o echipă care i-a oferit minute multe și a profitat din plin de șansa primită. Tânărul jucător care va împlini în vară 20 de ani a avut 5 partide în acest sezon cu minim 10 puncte marcate și un record stagional de 17 puncte și 22 la eficiență. Cu 24 de partide în care a petrecute în medie aproape 23 de minute pe parchet, Diculescu este în opnia mea jucătorul cu cel mai mare salt valoric față de sezonul precedent.

Eduard Popa. Dragoș Diculescu a profitat din plin de oportunitatea ce i s-a dat prin noua regulă U23 și a ars extrem de repede etapele. Un shooter foarte bun, Diculescu a impresionat și prin viziune și versatilitate.

5. Ce jucător este, în opinia voastră, dezamăgirea sezonului?

David Istrate. Radu Paliciuc. Sportivul venit de la BC CSU Sibiu trebuia să fie unul dintre cei mai importanți jucători ai lui BCM U FC Argeș Pitești în acest sezon. În schimb, sportivul de 30 de ani a înregistrat medii de 2.5 puncte, 1.2 recuperări și mai puțin de o pasă decisivă. Într-adevăr, Paliciuc nu a mai beneficiat de aceeași încredere din partea antrenorului ca la BC CSU Sibiu și a și suferit din cauza accidentărilor. În același timp, jucătorul naționalei României nu a reușit să impresioneze nici în cele aproximativ 13 minute petrecute pe teren.

Valentin Todea. -

Bogdan Isailă. Maksym Korniienko, pentru mine este o adevărată deziluzie în acest sezon. Un jucător cu o vastă experiență în baschetul european atât la nivel de club cât și la nivel de echipă națională dar care a avut un impact extrem de scăzut la Pitești. După ce l-am văzut la EuroBasket 2013 și 2015, la Campionatul Mondial din 2014 dar și evoluând la campioana Bulgariei, Lukoil Academic sau în Polonia la Torun, mă așteptam ca ucraineanul să devină nu doar liderul lui BCM U FC Argeș Pitești dar și unul dintre liderii campionatului.

Eduard Popa. Poate mă așteptam la mai multe de la Mladen Jeremic. Fostul căpitan al Timișoarei nu se simte prea bine la Pitești. Același lucru este vizibil și la Ivan Siriscevic. Probabil pentru că cei doi se cam calcă pe picioare la echipa argeșeană.

6. Ce echipă este, în opinia voastră, dezamăgirea sezonului?


David Istrate. Cu siguranță, BCM U FC Argeș Pitești este dezamăgirea sezonului pentru modul în care a evoluat în acest an. Cu jucători precum Mladen Jeremic, Tony Bishop, Maksym Korniienko, Maksim Sturanovic sau Jahii Carson, formația argeșeană nu a reușit să se ridice la nivelul așteptat și a încheiat sezonul regulat pe locul al 6-lea. Desigur că elevii lui Florin Nini au avut și momente foarte bune de-a lungul competiției, însă, per general, consider că BCM U Pitești se află pe o poziție mult mai slabă decât cea la care m-aș fi așteptat, având în vedere lotul echipei.

Valentin Todea. Având în vedere valorea loturilor acestor două echipe, pot spune că m-aș fi așteptat la mai mult din partea celor de la BCM U FC Argeș Pitești și SCM U Craiova. Ambele formații au în componență jucători de valoare și spectaculoși  care pot face diferența împotriva oricărei echipe din campionat, însă au demonstrat un joc inconstant care le-a adus destule rezultate nefavorabile în acest sezon.

Bogdan Isailă. BCM U Pitești pare eterna formație care își propune să termine sezonul regulat în primele 4 dar niciodată nu reușește. Și în acest sezon trupa din Trivale nu și-a putut asigura avantajul terenului cel puțin pentru prima rundă de playoff iar mai mult decât atât a încheiat ultima în Grupa Roșie. Având în vedere condițiile și lotul de jucători de care dispune BCM U Pitești, pentru mine formația argeșeană este o mare dezamăgire.

Eduard Popa. Pentru mine, dezamăgirea ca echipă a fost înainte să înceapă sezonul, când CSM București a decis să rupă colaborarea cu CSA Steaua. "Militarii" au început în forță noul sezon, cu victorii cu Oradea și Cluj, dar din cauza faptului că au început târziu pregătirea au ratat top 6 și au trebuit să lupte până în ultima etapă să își asigure calificarea în playoff.

foto: sportpictures.eu/ Valentin Todea/ BCM U PiteștiBogdan Isailă / 14 April 2019 / 20:00


Galerie foto


0 
1. Dykes; 2. Fleseriu; 3. Dinamo; 4. Diculescu; 5. Paliciuc; 6. Steaua. 
14 April 2019 21:38
1 
1. Kris Richard mi se pare de departe cel mai bun jucator din LNBM si poate ca nu s-a vazut asta in sezon dar sunt sigur ca in playoff va arat ca este cel mai bun ;)
2. Dan Fleseriu desi cam toti antrenorii de la primele 4 echipe si-au facut bine treaba, nu ma asteptam ca Sibiu sa fie pe primul loc la finalul sezonului regulat, deci Dan.
p.s: daca ar fi sa avem si o dezamagire a sezonului in randul antrenorilor, cu siguranta ar fi Nini.
3. Craiova, la inceputul sezonului cand am vazut loturile nu ii vedeam sa urce mai sus de locul 5 desi aveau un lot bun si echilibrat.
4. Dragos Diculescu
5. Dezamagirile din randul romanilor sunt multe asa ca as putea spune cativa straini care mi se pare ca au performat sub asteptarile mele: Cooper, Pasalic, Mijajlovic, Siriscevic.
6. Pitesti, mi se pareau la inceputul sezonului ca sunt singura echipa care se poate bate cu "balaurii" Cluj, Oradea si Sibiu si ma asteptam sa termine macar pe 4 daca nu mai sus.
p.s : Valentin Todea, locul 4 pentru Craiova nu ti se pare suficient? :O 
15 April 2019 01:45
76ers Cooper
0 
a fost primul care mi-a venit in minte desi stiu ca i-au fost reduse minutele si nu a avut niciodata statistici grozave, sezonul acesta mi se pare mai putin implicat si parerea mea este ca ocupa un loc de strain degeaba in echipa Sibiului. 
15 April 2019 01:55
andrac Opinii
3 
1. De departe, Richard. Este cel mai complet jucator din campionat. 2. L-as putea nominaliza pe Todorov, de la Craiova, cu toate ca a avut niste declaratii amuzante cand echipa pierdea la 20-30 puncte. 3. Craiova si Dinamo Stiinta. 4. Diculescu. 5. Mijajlovic si Cooper. 6. Fiind de aici, as putea spune Pitesti. Am avut 4-6 in TOP 6, dar am pierdut la muchie de cutit meciul de la Cluj si pe cel cu Sibiu, de acasa. In timpul sezonului am avut multi accidentati. Cred totusi ca dezamagirea e Steaua. 
15 April 2019 09:13
studentU nu face richards
0 
apararea pe care o face KD.  
15 April 2019 09:32
studentU altfel
0 
sa acorzi antrenorul anului si jucatorul anului inainte de playoff e total irelevant. In playoff isi arata valoarea si antrenorii si jucatorii, in meciuri de totul sau nimic.  
15 April 2019 09:34
gyke @studentU
0 
Chestia e importata cred din NBA, unde se acorda un titlu de MVP in sezonul regulat, iar apoi si dupa playoff. La ei e relevant, la noi se poate discuta. 
15 April 2019 12:31
trancer Părerea mea
0 
1. Dykes / Richard. 2. Achim. 3. Sibiu. 4. Tohatan. 5. - 6. Pitești. Dar ar fi interesant de repetat aceste întrebări și la sfârșitul întregului sezon. 
15 April 2019 10:10
gyke @trancer
0 
Poti sa dezvolti putin de ce e Sibiul revelatia sezonului regulat? Ca totusi anul trecut am fost la un meci distanta de aceeasi performanta. 
15 April 2019 12:34
0 
Eu judec astea prin prisma banilor învârtiți de echipe. De acord, banii nu joaca în teren, insa în mod normal cu bani îți aduci oamenii care apoi joaca și obțin rezultate. După mine Sibiul nu este mai sus de 5 la capitolul bani și în aceste condiții sa termini pe 1 chiar mi se pare o surpriza. N-am vrut sa jignesc, dimpotrivă, am apreciat felul în care cu bani mai putini decât ai altora, s-a reușit sa se facă o echipa cu care s-a câștigat locul 1, o performanta. 
15 April 2019 13:20
tanaseb @trancer
0 
Din cate stiu eu, Sibiul are al treilea buget, dupa Cluj si Oradea. Ii neclar daca Pitestiul are buget mai mic decat Craiova. Timisoara are al saselea buget, asa stiu. 
15 April 2019 14:12
0 
Eu stiam ca Pitestiul ar avea al treilea buget, acum poate gresesc eu si il are Sibiul dar cel mai probabil ti-am raspuns la intrebarea despre Pitesti vs Craiova  
15 April 2019 23:56
gyke @trancer
0 
Inteleg rationamentul tau, dar nu sunt de acord; noi am fost mereu pe locul asta la bugete in ultimii 3 ani si in clasament tot pe podium (in sezonul regulat) - deci nu ne-a parasutat nimeni pe locul 1 anul asta, ca sa poti spune ca e o surpiza.
Dar no, adevarul ca e dificil sa alegi o "revelatie" a sezonului asta... 
15 April 2019 16:32
0 
1. Intre Dykes si Richard il aleg pe Dykes. Are un impact mai mare in jocul echipei, in unele jocuri a tras echipa dupa el si a facut chiar ce a vrut pe teren.

2. Fleseriu. A durat mult pana si-a facut echipa, dar a ales bine din prima, fara sa fie nevoie de schimbari pe parcurs. De apreciat faptul ca a mizat pe romani U23 si pe Mirel Dragoste, care are 24 de ani.

3. Craiova. Dupa un sezon foarte modest, a schimbat din temelii lotul, au mers la sigur cu straini buni, care au experienta in campionatul nostru.

4. Dragos Diculescu a facut un progres mare fata de anul trecut cand intra foarte putin, cand meciurile erau decise. Si Tohatan, Badiu, Gavriloaia, Virna au facut progrese, insa nu au avut meciuri in care sa fie decisivi.

5. Paliciuc, Vlahovic, Lucic, Ginyard, Komatina, Lazar, Person.

6. Pitesti si Steaua, in egala masura. De la Pitesti ma asteptam sa faca o concurenta acerba pentru locul 3, avand un lot numeros si valoros. Chiar daca au un buget mai mic si au inceput sezonul mai tarziu, ma asteptam totusi la mai mult (locul 5) de la o echipa care ii are in lot pe Mandache, Vlahovic, Malesevic si un antrenor bun.


 
15 April 2019 22:10
0 
1. Richard clar. Poate ca Dykes pare ca are un impact mai mare pt ca isi asuma mult mai mult cand echipa ramane fara solutii dar e prea individualist. Richard joaca mai mult pt echipa si mai putin pt "cv-ul" sau.
2. Achim pt ca indiferent de cate probleme a avut cu jucatorii, medicale sau personale, a reusit de fiecare data sa faca o echipa competitiva
3. Timisoara. Chiar daca pe final a inceput sa piarda teren, a reusit cu jucatori care nu spuneau mare lucru sa puna probleme tuturor adeversarilor.
Sibiu nu e revelatie pt an de an a crescut ca echipa iar anul acesta a avut si buget care sa o sustina. Nu stiu daca mai mic sau mare decat al Oradiei sau Pitestiului dar sigur e consistent. Am mai spus-o : Sibiul are 2 jucatori care au negociat si cu Oradea in vara si Oradea nu le-a putut oferi cat le-a oferit Sibiu.
4. Diculescu - dintr-un jucator de pluton a reusit sa devina un jucator de baza
5. Kuti - cel mai bun jucator al generatiei sale, cu foarte multa incredere acordata de antrenor si club nu m-a impresionat deloc. Poate ma va contrazice in play-off.
6. Pitesti- lot foarte bun cu jucatori care au fost lideri la echipele la care au jucat anterior, a dezamagit total. Dar cine stie poate isi revin tocmai impotriva CSM-ului. 
17 April 2019 17:30

Este necesar să vă autentificaţi pentru a putea introduce comentarii.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. TOTALBASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului. După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Din aceeaşi categorie...
Mihai Silvășan: „Echipa aceasta nu duce lipsă de caracter și de putere de luptă”
Tehnicianul lui U-BT Cluj-Napoca a motivat absența lui Jason Washburn din semifinala Cupei cu CSM CSU Oradea 
U-BT Cluj-Napoca - CSA Steaua București, duelul care deschide playoff-ul LNBM
Este al treilea an consecutiv în care cele două formații se întâlnesc în postsezon 
CSU Sibiu și-a prezentat trofeul Cupei României în Sala Transilvania (Video)
Fanii, jucătorii și oficialii formației sibiene își îndreaptă acum atenția spre câștigarea titlului 
LNBM: Programul primului tur din play-off
Lupta pentru semifinale începe miercuri și joi, cu trei partide televizate 
BC CSU Sibiu prezintă trofeul Cupei României în fața fanilor
Evenimentul va avea loc la Sala Transilvania din Sibiu 
Opinie. Cinci jucători pe care aș fi vrut să îi văd în competițiile individuale. Video
Motivul pentru care au lipsit mai multe nume importante din LNBM la dunk contest și concursul de 3 puncte 
Team Bobe câștigă All Star Game 2019 după un meci în care s-au marcat 213 puncte
Show-ul de lasere video, momentele amuzante și concursurile individuale spectaculoase au completat acest eveniment. Video 
Goran Gajovic: „Când eram mic idolul meu era Pedja Stojakovic”
Muntenegreanul a câștigat concursul de 3 puncte, după o finală dramatică cu Dragan Zekovic. Video 
Bobe Nicolescu a fost desemnat MVP-ul All-Star Game LNBM
„A fost o sărbătoare a baschetului”. Jucătorul Oradiei a explicat și ce va face cu banii câștigați 
Video. Kevin Hardy, campion la dunk contest: „A fost un sentiment grozav să am familia lângă mine”
Hardy a ajuns la al treilea concurs câștigat în România, după cele din 2016 și 2017 
gyke ...
0 
E adevărat că o parte din contractele de sponsorizare probabil nu sunt semnate pe termene mai mari de 1 an sau 2, dar eu unul nu îmi fac mari probleme acum, mai ales după câștigarea cupei. Bugetul a crescut ușor și constant în ultimii ani și eu sunt convins că trendul se va menține.  
click pt. Articol 21 April 2019 15:36
trancer Sibiu
0 
Înainte de orice cred ca este bugetul, dacă nu ai ceva sigur, nu ai cum să-ți stabilești echipa și obiectivele pentru viitor. Iar aici, din păcate pentru fanii lor, Sibiul nu sta chiar confortabil. Sau nu stătea, cine știe, poate s-a mai îmbunătățit situatia. 
click pt. Articol 21 April 2019 14:52
0 
Sperăm și noi, doar că momentan sunt multe necunoscute. Cel mai important este să semneze rapid cât mai mulți dintre jucătorii actuali pentru sezonul viitor. Fără o echipă rodată, nu prea ai șanse să treci de tururile preliminare. În plus, ar fi păcat să nu beneficieze de propria muncă din acest sezon. Rămâne de văzut câte locuri va avea România în sezonul viitor și cum vor fi distribuite.  
click pt. Articol 21 April 2019 14:15
0 
Felicitări, sper să aveți parte de un traseu în cupelele europene cât mai lung și cu reușite . 
click pt. Articol 21 April 2019 12:09
ydesh_apu Bine organizat
0 
Mie mi-a placut. Poate prea lung pentru cei care nu mananca baschetul pe paine. Organizare buna, mai putin restrictia de a utiliza parcarea subterana. 
click pt. Articol 20 April 2019 15:39
@lexCSU Kevin
0 
Bravo Kevinut, desi nu a fost cea mai reusita demonstratie a ta, cu siguranta poti mai mult si ai aratat asta, te iertam pentru meciul facut aseara :)  
click pt. Articol 19 April 2019 23:05
0 
Cred ca se refera la faptul ca banii sunt alocati strict din punct de vedere politic, nepunand mai intai performantele sportive ale anumitor orase. Adica sunt echipe care merita mai mult ca altele sa aiba o sala mai mare si mai moderna datorita rezultatelor obtinute in timp(si a suporterilor, binenteles, ca pana la urma ei sunt adevaratii beneficiari), dar nu primesc pentru ca acele orase sunt conduse de alte partide fata de cel de la guvernare. 
click pt. Articol 19 April 2019 22:22
0 
Nu inteleg de unde provine frustrarea ta? Stadionul vostru nu a beneficiat de fonduri de la Guvern? Adica de la pitesteni, craioveni, sibieni si oradeni? Sau vedem doar intr-o singura directie ? 
click pt. Articol 19 April 2019 22:08
u66 U100
0 
Halal eveniment special ati pregatit fanilor uisti. Rusine in primul rand staffului echipei si apoi echipei de mercenari. 
click pt. Articol 19 April 2019 18:11
vass bela Felicitari ?!
0 
Jim, feliciti Pitestiul pt ca guvernul le face sala ?! Cum a zis north.finder, e o treaba pt adunat voturi, iar banii vin integral de la buget, adica si de la sibieni, oradeni, clujeni samd . Daca investitia era a autoritatilor locale,fie si partial, meritau intr-adevar felicitari, dar asa ... Sunt clujean, dar oare Oradea sau Sibiul n-ar merita si ei o sala de 5000 locuri, platiti de la buget ? Ba da, dar penalii cheltuiesc banii tarii numai in anumite zone, cu simpatii pesediste, iar cei care contribuie cel mai mult la bugetul tarii, sunt neglijati cu nerusinare !!! 
click pt. Articol 19 April 2019 17:23