Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Oradea a prestat un joc colectiv foarte bun în ultima dispută cu CSU Asesoft

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.06.2014

CSM Oradea şi CSU Asesoft Ploieşti s-au întâlnit joi seara în Sala "Olimpia" în ultimul meci din finala LNBM. Ploieştenii s-au impus cu 100-94 la capătul unui meci foarte echilibrat. 

Dacă pentru vechii şi noii campioni au greul l-au dus în special Alhaji Mohammed şi Gerald Lee în acest ultim meci, plus evoluţii bune şi din partea lui Krapic, Burlacu şi Flowers, de cealaltă parte, la CSM Oradea s-a putut remarca un joc colectiv foarte bun, avându-l în prim plan pe sârbul Radovan Markovic. 

Cristian Achim a introdus pe parchet pe parcursul meciului 9 dintre jucătorii care au fost trecuţi pe foaia de joc. Din cei 9, 7 au reuşit să-şi treacă numele pe lista marcatorilor, iar 6 baschetbalişti orădeni au trecut de cota de 10 puncte marcate. De asemenea, din punct de vedere al procentajelor, CSM Oradea ca echipă a terminat cu 100 în dreptul acestui capitol statistic. Defalcat, 6 jucători au terminat cu minim 10 la eficienţă, 2 sub 10 la eficienţă, respectiv unul singur care a încheiat partida pe minus la productivitate. 

În continuare puteţi vizualiza statistica echipei CSM Oradea, în comparaţie cu a ploieştenilor, respectiv linia statistică cu care a terminat fiecare bihorean în parte: 

*Foto: Facebook CSM Oradea

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ardeleannn :

    oradeniiii
    cei viteji au pierdut.....bineinteles din cauza arbitrilor.....si nu din cauza ca au fost mai slabi....

    cu 9 ani în urmă (13.06.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!