Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Orosz, Wampler, Laza și Kortni Hope vs Phoenix Galaţi 74-66

Radu Bărăian

Radu Bărăian
23.02.2014

CSM Satu Mare și-a adjudecat victoria în fața grupării Phoenix Galaţi cu 80-66, într-un meci care a contat pentru etapa cu numărul 21 din LNBF. Din cele 80 de puncte marcate de sătmărence, 74 au fost înscrise de 4 jucătoare, Andreea Orosz, Tabytha Wampler, Eniko Laza și Jones Kortni Hope. Celelalte 6 puncte au fost marcate de Bianca Voica. 

Orosz a jucat 37 de minute, timp în care a marcat 20 de puncte, având și 8 recuperări, o pasă decisivă, 2 intercepții și 2 mingi pierdute, totul pentru un coeficient de 16 unități la eficiență. Andreea a terminat partida cu procentaje de 64% (7/11) de la 2 puncte, 14% (1/7) de la mare distanță și 50% (3/6) de la linia de libere.

Cea mai bună jucătoarea din trupa lui Petru Eleș în disputa cu Phoenix Galaţi a fost baschetbalista de peste ocean, Tabytha Wampler, aceasta jucând preț de 33 de minute, reușind în acest timp să contabilizeze 24 de unități în dreptul eficienței. Wampler a terminat cu 20 de puncte, 82% (9/11) de la 2 puncte și 67% (2/3) de la linia de pedeapsă, cifre la care a adăugat și 7 recuperări, o pasă decisivă, 2 intercepții și 3 mingi pierdute. 

Eniko Laza a izbutit să marcheze 17 puncte în cele 34 de minute petrecute pe parchet, acestea venind în urma a 6 din 11 (55%) din interiorul semicercului, 1/2 (50%) de după linia de 6.75 metri, respectiv 2/7 (29%) de la libere. De asemenea, Laza a mai contribuit cu 4 recuperări, 4 pase decisive, 2 intercepții și o minge pierdută, totul pentru un indice de 15 unități la eficiență. 

Ultima, dar nu cea din urmă, este o altă jucătoare din S.U.A, Jones Kortni Hope, aceasta reușind un nou meci foarte bun în maieul grupării din Satu Mare. Astfel, în cele 36 de minute jucate, sportiva a acumulat 17 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive și o intercepție, cifre care au dus la un indice în dreptul eficienței de 22 de unități. Din punct de vedere al procentajelor, Hope a avut 80% (4/5) de la aruncările de 2 puncte, 40% (2/5) de la mare distanță, respectiv 100% (3/3) de la linia de fault. 

După cum aminteam și la începutul articolului, pe lângă cele 74 de puncte marcate de cele 4 jucătoare, Bianca Voica a înscris la rândul ei 6 puncte, pentru a completa totalul de 80 de puncte marcate de CSM Satu Mare în jocul cu Galați. Bianca a jucat 14 minute, iar cele 6 reușite au venit pe mâna a 2 aruncări izbutite de la mare distanță. 

*Foto: Dan Bâle/ Bajnai Botond

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!