Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ousmane Barro: „În partea a doua am avut din nou energie și asta ne-a ajutat.”

David Istrate, Mara Mihăilescu

David Istrate, Mara Mihăilescu
03.03.2019

Sâmbătă, 2 martie, în Grupa Galbenă a avut loc duelul dintre primele două clasate, CS Dinamo București și CSA Steaua București. Trupa antrenată de Tudor Costescu nu a început foarte bine partida, însă a reușit să recupereze în partea secundă și s-a impus, în cele din urmă, cu scorul de 73-67.

Unul din principalii artizani ai victoriei lui Dinamo a fost pivotul Ousmane Barro, care a terminat acest meci cu 21 de puncte și 8 recuperări. Acesta a și vorbit cu jurnaliștii prezenți în sală la finalul confruntării, declarând că este fericit de rezultatul obținut.

A fost un meci dificil, a fost unul din acele jocuri în care trebuie să lupți până la capăt pentru a învinge. Ambele echipe ne-am dorit foarte mult victoria și ne bucurăm că am reușit noi să câștigăm. În prima repriză, am început foarte prost, am fost destul de leneși, nu am fost atenți dar în partea a doua am avut din nou energie și asta ne-a ajutat pe parcurs până la final.”

De asemenea, jucătorul senegalez a vorbit și despre București, fiind pentru prima oară când evoluează pentru o echipă din Capitală, după ce în trecut a mai jucat pentru U-BT Cluj-Napoca, BC Mureș Târgu-Mureș și BCM U FC Argeș Pitești.

E un oraș frumos, e Capitala și e o atmosferă foarte bună.”

După victoria în fața rivalei din oraș, CS Știința Dinamo București rămâne neînvinsă în faza a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin, aflându-se pe prima poziție în clasamentul Grupei Galbene (10 puncte). În etapa următoare, Barro și colegii săi vor primi vizita lui ABC Athletic Constanța, formație aflată pe ultimul loc în grupă.

*foto: Steaua București Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!