Stiri

Ousmane Barro: „A fost pe viață și pe moarte”

Eduard Popa

Eduard Popa
07.02.2018

barro double dobule fiba europe cup

U-BT Cluj-Napoca a reușit o victorie spectaculoasă în fața ciprioților de la Keravnos, scor 77-71, grație căreia campioana României s-a calificat în playoff-ul FIBA Europe Cup.

La conferința de presă, Ousmane Barro s-a arătat încântat de partida câștigată cu ciprioții și de efortul depus de echipa sa:

”A fost un meci dificil, ne așteptam să fie o luptă până în ultimele secunde. Știam că nu va fi un meci ușor, dar mulțumim Domnului că am câștigat! Nu am renunțat, a fost pe viață și pe moarte. Am avut mult de tras, dar fiecare a făcut ce a depins de el și până la final a fost bine!”

Pivotul a fost unul dintre cei mai importanți oameni al clujenilor în duelul cu Keravnos. Ozzy a strâns 14 puncte cu 10 recuperări, pentru un indice al eficienței de +23, 6/8 din acțiune și 2/3 de la libere. În acest sezon de Europe Cup, Barro a strâns medii de 9,9 puncte, 6,7 recuperări și un indice al eficienței de +15,7. Pivotul cu origini africane a strâns și un excelent procentaj de 74,5% la aruncările din acțiune. 

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Domn profesor Barro. Din nou fabulos, din nou omul meciului de departe...a fost poate cel mai bun meci al lui la Cluj, 30 de min intr-un picior de multe ori.
    Astept sa ne explice "conducatorii de doctorat" clujeni cum Barro nu mai joaca nimic fara Adamovic si toata placa asta simpatica. Uitam ca omu asta e greu sa mai joace meci de meci la un nivel peste medie ca in sezoanele anterioare din simplul motiv ca anul asta face vreo 34 de ani. Este absolut extraordinar ce reuseste la varsta lui, o varsta la care multi pivoti nu mai pot sa sara nici cat sa iei ziaru de sub picioare. Sper sa avem minte si sa ii dozam corect minutele si efortul, azi chiar a fost prea mult. Prefer sa pierdem un trofeu decat sa il pierdem pe Barro, dar sper ca din experienta cu Rasic de anul trecut a invatat si staff-ul ceva.

    cu 6 ani în urmă (08.02.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!